Pazar12.05.2024

Seçim Beyannamesi

Seçim Beyannamesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Seçim Beyannamesi

Önemli: Dokümanı açmak ve okumak için bilgisayarınızda Acrobat Reader PDF okuyucu programının yüklü olması gerekmektedir. Beyannameyi okumak için.

2014 Seçim Beyannamesi

4 AK Parti 2014 Seçim Beyannamesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Ankara Arena da düzenlenen toplantıyla açıklandı.

Seçim Beyannameleri Ve Siyasi Partiler

Beriş, Ak Parti nin daha önceki seçim dönemlerinde hazırladığı 2002-2007 seçim beyannamelerine değindi. 2011 Beyannamesinde ise temel hedefin yeni .

Chp Seçim Bildirgesi 2011

Bu nedenle, yeni anayasa, yüzde onluk seçim barajı gibi bir demokrasi ayıbı ile meşruiyeti zarar görmemiş bir Meclis tarafından hazırlanmalıdır. CHP, seçimlere .

Seçim Beyannamesi

AK Parti Sözcüsü Atalay, basın mensuplarının aday adayların belirlenmesi ve seçim beyannamesi ile ilgili sorularını cevapladı. Atalay.

İşte Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi

AK Parti Seçim Beyannamesi nin, Türkiye, Türk Milleti, Türk demokrasisi ve Türkiye nin merkezinde bulunduğu bölge ve coğrafya için hayırlara vesile olmasını.

İşte Mhp'nin Seçim Beyannamesi

İşte MHP nin seçim beyannamesi. Ekonomiden sağlığa, eğitimden dış politikaya kadar geniş konularda projelerini ortaya koyan MHP yönetimi, bunlar.

Akp Seçim Beyannamesini Açıkladı

AK Parti seçim beyannamesinde, gençlere iş, yoksullara aş, öğrencilere burs, işadamına teşvik sözleri verirken, memur ve işçiye de Enflasyona ezdirmeme.

Ak Parti'den 16 Maddelik Seçim Beyannamesi

Ak Parti Yalova İl Başkanlığı, Uygulama Otelinde düzenlediği basın toplantısıyla, 16 başlık altında topladığı seçim beyannamesini kamuoyuna açıkladı.

Siyasi Partilerin Yayınları

197600419, Millet Partisi seçim beyannamesi 1965.: 197600422, Memleketçi 197600491, Yeni Türkiye Partisi 1965 seçim beyannamesi.: 197600498, Milli.

Ak Parti Seçim Beyannamesinde 'kutsal Kavga'

5 AK Parti ve Afyonkarahisari mi aramıştınız? AK Parti seçim beyannamesinde Kutsal Kavga haberi için hemen tıklayın!

İşte Ak Parti Seçim Beyannamesi!

AK Parti, adeta bir manifesto niteliğinde olacak seçim beyannamesinde son rötuşları yapıyor. Yeni anayasa, başkanlık sistemi, çözüm süreci,.

Ak Parti'den Seçim Beyannamesi İlki!

4 AK Parti, ilk kez yerel seçimler için beyanname hazırladı. Başbakan Erdoğan, 30 Mart 2014 Seçim Beyannamesi nin, katılımcı belediyecilik.

Başkanlık Sistemi Ak Parti'nin Seçim Beyannamesine Giriyor

AK Parti, Başkanlık sistemini 2015 seçim vaatleri arasına alıyor. Seçim beyannamesi için AK Parti de kurulan alt komisyonlar hummalı bir.

İşte Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi

Bir manifesto niteliğinde olması beklenen AK Parti seçim beyannamesi için hazırlıklar tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi.

Ak Parti'nin Seçim Beyannamesi Tamamlandı

AK Parti nin başta yeni Anayasa , başkanlık sistemi , çözüm süreci ve paralel yapıyla mücadele nin de yer aldığı seçim beyannamesi.

Beşir Atalay

10 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AA, 19 Mart 2015 Perşembe.

Beşir Atalay

10 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. AA - AkHaber, 19 Mart 2015.

Chp'de Seçim Beyannamesi Hazırlıkları

2 Nisanın ilk haftasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kamuoyuna açıklanması beklenen seçim beyannamesinde yer alacak.

Seçim Beyannamesi Haberleri

Seçim Beyannamesi ile ilgili en doğru ve kaliteli son dakika haberler, foto galeriler ve videolar.

Ak Parti'den 13 Yıllık Seçim Beyannamesi

Başbakan Erdoğan ın, seçim beyannamemiz 13 yıllık olacak açıklamasının ardından AK Parti de çalışmalar başladı. 12 Haziran daki seçimler öncesi AK Parti .

Ak Parti Seçim Beyannamesi

AK Parti, adeta bir manifesto niteliğinde olacak seçim beyannamesinde son rötuşları yapıyor. Yeni anayasa, başkanlık sistemi, çözüm süreci,.

Seçim Beyannamesi Kayseri Mhp İl Başkanlığı

. Seçim Beyannamesi

Ak Parti'nin 2015 seçim kampanyası

POLİTİKA

3341 Gün 18 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1