Perşembe16.05.2024

savcı Yavuz Pehlivan

savcı Yavuz Pehlivan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Savcı Yavuz Pehlivan

192 savcının görev yaptığı İstanbul Adalet Sarayı nda Başsavcı. Levent Çağıl, Tamer Tabel, Ali Şafak, Yavuz Pehlivan, Adem Meral, Faruk.

Çağlayan'da Deprem! Yeni Başsavcı Dediğini Yaptı

Duruşmanın başlamasının ardından savcı Yavuz Pehlivan a mütalaasını açıkladı. Savcı Pehlivan, Karagümrük çetesi olarak bilinen Nuriş.

Savcı Yavuz Pehlivan

5 Salı, YAVUZ PEHLİVAN, YAŞAR PEÇEN, UFUK ERMERTCAN, MUZAFFER PİŞİRİCİ, HASAN YILMAZ FAXLAR, Nöbetçi Savcılık Birimi

Aylık Nöbet Çizelgesi

51 dak. önce Savcı, Ahmet Mahmut Ünlü nün de aralarında bulunduğu 16 sanık Mahkeme başkanı, Savcı Yavuz Pehlivan a mütalaasını açıklaması için.

Savcı Cübbeli Ahmet'in Beraatini İstedi 2

Duruşma savcısı Yavuz Pehlivan, esasa ilişkin mütaalasını sundu. Savcı mütaalasında, sanık Burak Can Çil in doğum günü için arkadaşlarıyla.

Dizi Oyuncusuna Bıçaklı Saldırıya 22 Yıl Hapis İstemi

1 Duruşmada savcı Yavuz Pehlivan mütalaasını açıkladı. Karagümrük çetesi olarak bilinen Nuriş kardeşlerin ağabeyi de olan sanık Nejat Ergin in.

'cübbeli Ahmet Hoca'nın Beraati İstendi

Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu nun HSYK kararıyla İstanbul Levent Çağıl, Tamer Tabel, Ali Şafak, Yavuz Pehlivan, Adem Meral, Faruk.

Salihoğlu 9 Günde Dediğini Yaptı!

1 Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanlığından:.. İstanbul Cumhuriyet Savcılığına, Sarıyer Cumhuriyet Savcısı 36817 Yavuz PEHLİVAN,.

337 Hakim Ve Savcının Görev Yeri Değişti

47 dak. önce Duruşmanın başlamasının ardından savcı Yavuz Pehlivan a mütalaasını açıkladı. Savcı Pehlivan, Karagümrük çetesi olarak bilinen Nuriş.

1