Pazar05.05.2024

Satranç Şampiyonu

Satranç Şampiyonu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Garri Kasparov

Garik Kimoviç Weinstein Kiril: Гарик Кимович Вайнштейн, 13 Nisan 1963, Bakü , 1985-2000 yılları arası dünya şampiyonu olan Rus geçmişte Sovyet satranç.

Kategoridünya Satranç Şampiyonları

Dünya satranç şampiyonları kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 18 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 18 tanesi görülmektedir.

Nasıl Dünya Satranç Şampiyonu Olursunuz?

80-90 yıl öncesine kadar Dünya Satranç Şampiyonu olabilmeniz için sayısı çok da olmayan turnuvalarda başarılı olabilmeniz ve de bir Dünya Şampiyonluğu.

Dünya Satranç Şampiyonu Kasparov'un Utanç Anı

1996 yılında düzenlenen hızlı satranç turnuvasının finalinde Kasparov ile Anand 1-1 berabere kaldı. Uzatmalarda ilk oyun berabere olur.

Satranç Şampiyonu

Eski Dünya Şampiyonu Viswanathan Anand ı, FIDE 2013 Dünya Satranç Şampiyonası nda yenen Norveçli Büyük Usta Carlsen, yeni şampiyon.

Yeni Dünya Satranç Şampiyonu Carlsen

Efsanevi Şampiyon Garry Kasparov un 18 yaşındayken Chiburdanidze ye karşı kazandığı harika oyun.

Dünya Satranç Şampiyonu Kasparov'un Harika Oyunu!

İngiltere de eski satranç şampiyonu Nigel Short un, Kadınların beyni RADİKAL - İngiliz satranç ustası Nigel Short, kadınların beyinlerinin.

Satranç Şampiyonu

yillar once karpov-kasparov kapismasini izlerken birden aralrinda mac yapmamaya baslamalrinin sebebi sanirsam taraflardan birinin profesyonel satranc.

Dünya Satranç Şampiyonları

İlk resmi dünya satranç şampiyonu Wilhelm Steinitz dir. Steinitz aynı zamanda, satrancı sistematik oynama kavramının da babasıdır. Aşağıdaki tabloda.

Dünya Amatörler Satranç Şampiyonu Mire Deniz Doğan

SPOR

3300 Gün 18 Saat 2 dk. önce yayınlandı

1