Cumartesi04.05.2024

Şarkışla

Şarkışla haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şarkışla Belediyesi

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz Şarkışla Devlet Hastanesi Hatıra Ormanına Fidan Dikti. . Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Turgay Oğuz Pazar.

Şarkışla

Bizans dönemindeki adı Tenos, Tonus olan Şarkışla nın ismi TC Şehir Vekaletine göre 18. yüzyılda Şehirkışka idi. Bu sözcüğün yazılışındaki telaffuz zamanla.

Şarkışla

Şarkışla Kaymakamlığı Web Sitesidir. ŞARKIŞLA KANAK BOĞAZI BARAJINDA DOLULUK ORANI YÜKSELDİ middot; AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ MAYIS AYINDA.

Grup Yorum

Şarkışla ilçesine bağlı 94 köyün sorunlarını yerinde görmek için köy gezileri düzenleyen Şarkışla Orman işletme ve toprak muhafaza ekibi kaza yaptı. Şarkışla.

Şarkışla Haber

Güncel Şarkışla haberleri, son dakika Şarkışla haber ve gelişmeleri. Şarkışla hava durumu, namaz vakitleri, sinemaları ve Şarkışlaspor. Sivas ta Haber.

Şarkışla Haberleri

. dönen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencilerini taşıyan yolcu otobüsü, Sivas ın Şarkışla ilçesi yakınlarında şarampole devri.

Şarkışla

SİVAS - ŞARKIŞLA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ.

Şarkışla/sivas

19. yüzyılın ikinci yarısında belediye teşkilatı kurulmuştur. kilimi ve aşıkları meşhurdur. şarkışla ile özdeşleşen en büyük isim aşık veysel şatıroğludur. etnik olarak.

Sivas Şarkışla'da kaza: Minibüs şarampole devrildi

ASAYİŞ

3240 Gün 0 Saat 40 dk. önce yayınlandı

Sivas Şarkışla'da trafik kazası: Otobüs şarampole uçtu

ASAYİŞ

3287 Gün 9 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1