Perşembe16.05.2024

Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazası

Şanlıurfa'da zincirleme trafik kazası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası

Şanlıurfa da, sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü, yağışta minibüs ile otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında aralarında Suriye.

Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası 12 Ölü

3 Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza

3 Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölenlerin sayısı 12 ye yükseldi.

Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası

3 Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 13 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza 13 Ölü

4 Şanlıurfa da, otomobil, minibüs ve TIR ın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 13 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı. DHA, 29 Mart 2015 Pazar.

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza

Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 12 ye yükseldi .

Şanlıurfa'da Trafik Kazası 12 Ölü

3 Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 12 ye yükseldi . ARKADAŞINA GÖNDER Şanlıurfa da zincirleme kaza.

Haber Urfa'da Katliam Gibi Kaza 12 Ölü! Haberi

3 Şanlıurfa da, otomobil, minibüs ve TIR ın karıştığı zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi.

Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası 12 Ölü

1 Şanlıurfa da sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü, yağışta kayganlaşan yolda meydana gelen ve beton mikseri, minibüs ile otomobilin.

Şanlıurfa'da Trafik Kazası 12 Ölü

3 Şanlıurfa da trafik kazası: 12 ölü haberi için hemen tıklayın! minibüs ile otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında aralarında Suriye.

Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası

şanlıurfa da, sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü, yağışta kayganlaşan yolda meydana gelen ve beton mikseri, minibüs ile otomobilin karıştığı zincirleme .

Şanlıurfa Haberleri

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, meydana gelen zincirleme trafik kazasına ilişkin, Kazada şuanda 13 ölü, 9 yaralı var dedi.Şanlıurfa-Akçakale karayolu TOKİ.

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza 13 Ölü Haberi Dünya'da

42 dak. önce Şanlıurfa da zincirleme kaza: 13 ölü haberi ve diğer kategorilerden en Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ölenlerin.

Cumhuriyet Gazetesi

3 Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişi öldü.Kaza, saat 13.45 sıralarında Yenice Mahallesi çevre yolunda meydana.

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza 12 Ölü... Foto Galeri

3 Şanlıurfa da meydana gelen zincirleme trafik kazasında ölenlerin sayısının 12 ye yükseldiği bildirildi. Kazada yaralanan 5 kişinin ise.

Urfa'da Zincirleme Kaza 14 Ölü

1 Şanlıurfa da yolcu taşıyan bir minibüsün de karıştığı zincirleme trafik kazasında aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 14 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası 13 Ölü

54 dak. önce Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 13 kişi öldü, 6 kişi Şanlıurfa-Akçakale karayolunun TOKİ bağlantısı mevkinde.

Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası 4 Ölü!

4 Pazar günü yaşanan trafik kazalarına bir yenisi de Şanlıurfa da eklendi. Şanlıurfa da, otomobil, minibüs ve TIR ın karıştığı zincirleme trafik.

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza Ölü Ve Yaralılar Var

4 Şanlıurfa da otomobil, minibüs ve TIR ın karıştığı zincirleme trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi.

Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası 13 Ölü

22 dak. önce Şanlıurfa da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 13 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

1