Cumartesi11.05.2024

Sandal Bedesten

Sandal Bedesten haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sandal Bedesten

İstanbul Kapalıçarşı daki Sandal Bedesteni nde bulunan 80 esnaf tadilat gerekçesiyle dükkanları boşaltma talimatı veren Vakıflar Genel.

Sandal Bedesten

Sandal Bedesten Sokak. lt; Önceki. gt;gt; : Sandal Bedesten Sokak gt;; Sandal Bedesten Sokak gt;; Sandal Bedesten Sokak gt;; Sandal Bedesten Sokak gt;.

Sandal Bedesten Sokak

Yeni Bedesten ise 1461 yılında yaptırılmaya başlanan Kapalıçarşı nın ikinci önemli yapısıdır ve Sandal Bedesteni olarak anılmaktadır. Burada bir yolu pamuk .

Tarihi

21 Kapalıçarşı da Sandal Bedesteni nde bulunan esnaf, kendilerine gönderilen dükkanlarını boşaltma tebligatına karşı eylem yapıyor.

Kapalıçarşı Sandal Bedesteni Esnafı Ayağa Kalktı

23 Kapalıçarşı Sandal Bedesten esnafı çarşıyı işgal etti. Bedesti nin 4 ana kapısına kilit vurdu. Esnaf içerde direniş başlattı. Kapalıçarşı Sandal.

Kapalıçarşı'da Esnaf Ayaklandı

12 Tarihi Kapalı Çarşı daki Sandal Bedesten de Sabah saatlerinde başlayan gerginlik sürüyor. Devletin dükkanları boşaltma tebligatına karşın.

Kapalı Çarşı'daki Bedesten Esnafının Eylemi Sürüyor

Sandal Bedesteni Sokak Nerede Beyazıt Mh. Fatih ilçesi ve Istanbul ilinde yer alır , Sandal Bedesteni Sokak haritası ve yakın yerlere mesafeleri haritada.

Sandal Bedesteni Sokak Nerede Haritası Beyazıt Mh. Fatih Istanbul

sandal bedesteni middot; araştır restore yap-işlet-devret modeliyle ihaleye çıkılacakmış bu bedesten için. evet. http://sabah.tr/…-bedesteni-ihaleye -cikiyor.

Sandal Bedesteni

22 Kapalıçarşı da bulunan Sandal Bedesteni nde bulunan esnaf eylem yapıyor.

Kapalıçarşı eylemi sona erdi

ASAYİŞ

3307 Gün 7 Saat 6 dk. önce yayınlandı

Kapalı Çarşı Sandal Bedesten eylemi

ASAYİŞ

3307 Gün 7 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1