Pazartesi20.05.2024

Sancaktepe Yağlı Güreşleri

Sancaktepe Yağlı Güreşleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sancaktepe Yağlı Güreşleri

22. Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri bugün başladı.Peki ya orada olmayanlar bu mükemmel organizasyonı ve güreş maçlarını nereden.

Sancaktepe 16. Yağlı Güreş'lerinde Nefesler Tutuldu

Sancaktepe Belediyesi - Kurumsal Web Sitesi, Sancaktepe Belediyesi nce bu yıl 16. düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri, izleyenleri büyüledi. Pehlivan Ordulu.

20. Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri'nde Nefesler Tutuldu

Sancaktepe Belediyesi - Kurumsal Web Sitesi, Kırkpınar ın rövanşı olarak görülen Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri, 18 Ağustos Pazar günü düzenlenen.

19. Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri'nde Altın Kemer Recep

Türkiye nin en önemli başpehlivanlarının Kırkpınar dan önce son kez kozlarını paylaştıkları 19. Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Pazar günü.

Sancaktepe Yağlı Güreşleri Canlı İzle Yayını Olan Kanal Var Mı?

9 Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri bugün başladı.Peki ya orada olmayanlar bu mükemmel organizasyonı ve güreş maçlarını nereden.

Sancaktepe Yağlı Güreşleri Haberleri

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Sancaktepe Yağlı Güreşleri ne katılımın her geçen yıl arttığını vurgulayarak, açıklamalarda bulundu.

Yağlı Güreş Faaliyet Programı 2015

2015 yılı içerisinde yapılması kesinleşen yağlı güreş müsabakaları Sancaktepe Belediye Başkanlığı Yağlı Güreş Müsabakaları, İstanbul.

Ata Sporları Vakfı

Kırkpınar ın rövanşı olarak görülen Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri, 17 Ağustos 2014 Pazar günü düzenlenen dev bir organizasyonla.

Sancaktepe Yağlı Güreşleri başladı

GENEL

3262 Gün 19 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1