Perşembe09.05.2024

sanayi üretimi

sanayi üretimi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sanayi Üretimi

Sanayinin alt sektörleri 2010=100 temel yıllı incelendiğinde, 2015 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü.

Sanayi Üretimi

Ülkenin ihtiyaç duyduğu alanlarda veri ve bilgilerin derlenmesini, değerlendirilmesini, gerekli istatistiklerin üretilmesini, yayımlanmasını, dağıtımını ve Resmî.

Sanayi Üretim Endeksi

Japonya nın sanayi üretimi beklentilerin üzerinde geriledi Euro Bölgesi nde sanayi üretimi, ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 0,1 azaldı, yıllık bazda ise .

Sanayi Üretimi

1 Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 1,7 arttı.

Sanayi Üretimi Yüzde 17 Arttı

1 Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi, şubat ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış.

Sanayi Üretimi Arttı

1 TÜİK Şubat ayı sanayi üretim rakamlarını açıkladı. Şubat ayında takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi yüzde 1 ile beklentilerin üzerinde.

Sanayi Üretimi Arttı

SANAYİ ÜRETİMİ ile ilgili tüm haberler. Sanayi üretimi aralık ayında yüzde 2.6 arttı, yıllık artış ise yüzde 3.6 ile son 3 yılın zirvesine çıktı. Ekonomi 10.02.2015.

Sanayi Üretimi Haberleri

1 Sanayi üretimi şubat ayında bir önceki aya göre %1,7 arttı. Türkiye İstatistik KurumuTÜİK şubat ayı sanayi üretim endeksini açıkladı.

Şubat Ayı Sanayi Üretim Endeksi Açıklandı

47 dak. önce Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi de şubat ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1 arttı. Sanayinin alt sektörleri incelendiğinde.

Sanayi üretimi arttı mı? Azaldı mı?

EKONOMİ

3319 Gün 2 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1