Pazar05.05.2024

Sanayi Üretim Endeksi

Sanayi Üretim Endeksi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sanayi Üretim Endeksi

Ülkenin ihtiyaç duyduğu alanlarda veri ve bilgilerin derlenmesini, değerlendirilmesini, gerekli istatistiklerin üretilmesini, yayımlanmasını, dağıtımını ve Resmî.

Türkiye İstatistik Kurumu Sanayi Üretim Endeksi Ocak 2015

Türkiye İstatistik Kurumu, Sanayi Üretim Endeksi, Ocak 2015, Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki aya göre %1,4.

Sanayi Üretim Endeksi

Sanayi üretimi şubat ayında bir önceki aya göre %1,7 arttı. Türkiye İstatistik KurumuTÜİK şubat ayı sanayi üretim endeksini açıkladı.

Sanayi Üretim Endeksi 1997=100 Tüik

Sanayi Üretim Endeksi 1997=100 TÜİK Üç Aylık. Başlangıç Tarihi 1980Q1. Bitiş Tarihi 2006Q4. Zaman Serileri. DevletToplam Sanayi Sektoru.

Sanayi Üretim Endeksi 1

27 dak. önce Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi, şubat ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış.

Sanayi Üretim Endeksi 2

1 Sanayi üretim endeksi 2. - Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış ana sanayi gruplarında, şubatta aylık bazda en yüksek artış yüzde 6,6 ile.

2014 Ekim Sanayi Üretim Endeksi 10 Kasım 2014

Eylül 2014 Sanayi Üretim Endeksi ne ilişkin veriler Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK TÜİK tarafından aylık yayımlanan Sanayi Üretim Endeksi, Türkiye deki.

Sanayi Üretim Endeksi Açıklandı

1 Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki aya göre %1,7 arttı. Sanayi üretim endeksi açıklandı.

Sanayi Üretim Rakamları Açıklandı

1 AA Finans ın sanayi üretimi beklenti anketinde, ekonomistlerin, takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi beklentisinin ortalaması.

Sanayi Üretim Endeksi

2015 kolay geçmeyecek ama sanayi üretim endeksi Haberleri - Türkiye İMSAD, Gündem Buluşmaları toplantısında AB İlişkileri ve Transatlantik Yatırım.

Sanayi Üretim Endeksi Azaldı

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, ocak ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,2 azaldı.

Sanayi Üretim Endeksi Rakamları Açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu Sanayi Üretim endeksi rakamlarını açıkladı. Sanayi Üretim Endeksi Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 58 arttı.

Sanayi Üretim Endeksi Haberleri

Uzmanlar sanayi üretimi rakamlarını değerlendirdiSanayi üretim endeksi, Kasım ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,3 arttı. Uzmanlar açıklanan.

Sanayi Üretim Endeksi Betam

TÜİK in sanayi üretim endeksi verilerine göre Nisan da üretim yıllık bazda yüzde 18,5 düştü. Ancak mevsimsellikten arındırılmış ve işgününe göre düzeltilmiş.

Sanayi Üretim Endeksi

türkiye istatistik kurumu tarafından hafta sonuna gelmediği müddetçe her ayın sekizinde yayınlanan, sanayi sektöründe yer alan firmaların o ayki reel üretim.

Sanayi Üretim Endeksi Nisan 2014 Mevsim Ve Takvim

Sanayi Üretim Endeksi, Nisan 2014. Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi bir önceki aya göre %1,0 arttı. Sanayinin alt sektörleri 2010=100.

Eylül Ayı Sanayi Üretim Endeksi Açıklandı

2014 yılı Eylül ayında takvim etkisinden arındırılmış Sanayi Üretimi, bir önceki yılın aynı ayına göre %2,2 artmıştır. Arındırılmamış endekste artış ise %4,1.

Ocak Ayı Sanayi Üretim Endeksi Açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu bugün Ocak ayı sanayi üretim endeksini açıkladı. Ocak ayında takvim etkisinden arındırılmış endeks 109,9 olarak gerçekleşti v.

Sanayi Üretim Endeksi Ve İmalat Sanayi Değerlendirme Raporu

Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi endeksi 2010=100 temel yıllı, sektörü endeksi yüzde 2,9 , imalat sanayi sektörü endeksi yüzde 0,3.

Sanayi Üretim Endeksi Açıklandı

5 Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, geçen yılın aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,6, mevsim ve takvim.

Sanayi üretimi arttı mı? Azaldı mı?

EKONOMİ

3315 Gün 2 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1