Pazartesi06.05.2024

Samsun Limanı

Samsun Limanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Samsun Limanı

PrevNext. 12345. Hakkımızda middot; Hizmetlerimiz middot; Terminal Bilgileri middot; Galeri middot; Online Hizmetler middot; İnsan Kaynakları middot; İletişim. © 2013 Samsunport.

Samsunport

Samsun Limanı nda ilk yükleme-boşaltma hizmetleri biri özel idareye ait Park İskelesi, 6 tanesi Belediyeye ait Gaz-Zahire-Markopala-Gümrük-Yolcu-Un ve.

Liman Biyografisi

Olay, Samsun Limanı içinde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsunsunsoprt işçilerinden İsmail Bağcı 34.

Samsun Limanı

Tarihten bu yana bir liman kenti olan Samsun un limanı olmadığı dönemlerde iskeleler bu işlevi görmekteydi. Şehirde bir liman inşa edilmesi için 1910 yılında.

Samsunport

Karayollarıyla Karadeniz Bölgesi ni İç Anadolu Bölgesi ve Doğu Anadolu Bölgesi ne bağlayan Samsun aynı zamanda bir liman şehridir ve geniş hinterlandı ile.

Samsun

Liman İşleticisi. T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü TCDD. Adres. TCDD Liman İşletmesi Müdürlüğü Samsun - TÜRKİYE. Telefon. 90-362- 233.

Samsun Liman İşletmesi

24 SAAT. Anasayfa Yeşilyurt Liman Ekipmanlar Coğrafi Konum İletişim. RIHTIM ÖLÇÜM KAPASİTELERİ Yeşilyurt Liman. Yeşilyurt Liman. Yeşilyurt Liman.

Yeşilyurt Liman

Samsun Liman Başkanlığı, Samsun Liman, Liman Başkanlığı. Limanlar Yönetmeliğinde Değişiklik middot; 2015 YILI TAYFA SINAV TAKVİMİ AÇIKLANMIŞTIR.

Samsun Liman Baskanligi

Samsunport Samsun Liman İşletmeciliği A.Ş. İle Samsun Limanı VSKNM Arasında Ofis Konulu Protokol İmzalandı. Personelimiz Göreve Başladı middot; Samsunport.

Rusya krizi, meyve sebze ihracatını etkiler mi?

EKONOMİ

3082 Gün 19 Saat 43 dk. önce yayınlandı

Denize düşen kurbanlık can yeleği giydirilerek kurtarıldı

GENEL

3153 Gün 19 Saat 4 dk. önce yayınlandı

Samsun Limanı'nda traktör denize düştü: İsmail Bağcı öldü

ASAYİŞ

3324 Gün 19 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1