Cumartesi18.05.2024

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Başkan

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ. 1951 yılında Samsun da doğdu . İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun da tamamladıktan sonra, İstanbul Devlet.

T.c. Samsun Büyükşehir Belediyesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır Çay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun un önde gelen iş.

Bize Ulaşın

2008 Faaliyet Raporu, › Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı. › Performans 2010 - 2014 Stratejik Plan, › Belediyeler Birliği Çalışma Usul ve Esasları.

Samsun Belediye Başkanları Listesi

Samsun Büyükşehir Belediyesi başkanları listesi, 1869 da Samsun Şehremaneti adıyla kurulan, cumhuriyetin ilanından sonra adı Samsun Belediyesi olan ve.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsunlu

Yusuf Ziya Yılmaz d. 28 Ağustos 1951, Samsun 1999 yılından beri Samsun büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürüten Türk mühendis ve siyasetçi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı

Yusuf Ziya YILMAZ.

Yusuf Ziya Yılmaz

Yusuf Ziya YILMAZ | Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı. Hızlı Menü. › Videolar. › Mutltimedya. › Online Broşür. › Başkan dan Mesaj. › Sık Sorulan Sorular.

Bana Ulaşın

Büyükşehir İlçe veya Alt Kademe Belediyesi. İl Belediyesi Belediye Adı, Belediye Başkanı, Telefon/Faks, e-Posta. SAMSUN BÜYÜKŞEHİR. YUSUF ZİYA .

[Yerelnet] Samsun İli Belediye Başkanları

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. YUSUF ZİYA YILMAZ Samsun büyükşehir . Belediye Başkanı Preview by Thumbshots.org

Samsun Saathane Meydanında yapılan kazıda kale suru bulundu

KÜLTÜR-SANAT

3350 Gün 15 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1