Cumartesi18.05.2024

Şamil Tayyar

Şamil Tayyar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şamil Tayyar Samiltayyar27

10K tweets 605 photos/videos 597K followers. Erkan Tan la sonsozbeyaz bu gece 23.00 de; Demirtaş şovu, Kürt sorunu yok tartışması ve diğer gündem.

Şamil Tayyar

Son 4 günde Türkçe Vikipedi ailesine ~4700 yeni Vikipedist katıldı fakat bunların sadece  u değişiklik yaptı. Vikipedi, ancak herkes cesur olursa başarılı olur.

Şamil Tayyar

Şamil Tayyar, 1 Mart 1965 te Gaziantep İslahiye de doğdu. Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Fidan dır. Gazeteci; Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek .

Şamil Tayyar

Şamil Tayyar: Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan ın üstüne oynuyor. Biçilen role de talipli gibi. Demirtaş ın çözüm sürecine karşıymış gibi.

Şamil Tayyar

Şamil Tayyar Kimdir? Şamil Tayyar, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı, kitap yazarı, gazeteci.1965 yılında Gaziantep in İslahiye ilçesinde doğdu.

Şamil Tayyar Haberleri

Şamil Tayyar haberlerini mi aramıştınız? Şamil Tayyar hakkındakı son dakika gelişmeleri ve Şamil Tayyar ile ilgili tüm haberler Radikal de!

Şamil Tayyar Haberleri Son Dakika Şamil Tayyar Gelişmeleri

Şamil Tayyar: İçimizdeki hainlerdir bunlar haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Şamil Tayyar İçimizdeki Hainlerdir Bunlar

Şamil Tayyar hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Şamil Tayyar haberleri, açıklamaları ve Şamil Tayyar fotoğrafları yer alıyor.

Şamil Tayyar Haberleri Ve Şamil Tayyar Gelişmeleri

5 Hakan Fidan ın adaylığına destek veren Şamil Tayyar, Erdoğan karşı çıkınca ne yapacağını şaşırdı.

Şamil Tayyar Ne Yapacağını Şaşırdı

Şamil Tayyar haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Şamil Tayyar kimdir, hayatı ve biyografisi. Ak Partili Tayyar dan Gündeme İlişkin.

Şamil Tayyar Haberleri

Sondakika Şamil Tayyar Haberleri İçin Tıkla. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan ın üstüne oynuyor.

Son Dakika Şamil Tayyar Haberleri

Şamil Tayyar yazarın tüm eserleri ve kitapları. Şamil Tayyar. Tümünü Görüntüle . Sırala: Varsayılan, Ürün Adı A - Z, Ürün Adı Z - A, Ucuzdan

Ak Parti'li Tayyar'dan Gazeteci Ahmet Şık’ın şok twitine cevap

POLİTİKA

3093 Gün 11 Saat 18 dk. önce yayınlandı

Tayyar'dan ilginç Putin tweeti

GENEL

3094 Gün 12 Saat 33 dk. önce yayınlandı

Ak Parti'nin milletvekili adayları tam liste

POLİTİKA

3328 Gün 18 Saat 34 dk. önce yayınlandı

Bülent Arınç'ın Erdoğan çıkışına Şamil Tayyar'dan tepki

POLİTİKA

3343 Gün 23 Saat 19 dk. önce yayınlandı

Şamil Tayyar'dan Selahattin Demirtaş açıklaması

POLİTİKA

3350 Gün 5 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1