Salı21.05.2024

Samandağ Kaymakamı

Samandağ Kaymakamı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Samandağ Kaymakamlığı

Samandağ Belediyesi middot; Mahallerimiz İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ middot; İLÇEMİZ KAYMAKAMI 18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ NİN 100.

Samandağ Kaymakamlığı

Doktora programı için geçici görevlendirme. 2011-2014. Hatay-Samandağ. Kaymakam. 2014- Halen görevde. Yabancı Diller: İngilizce ve Almanca. Medeni Hali:.

Kaymakam

İlçe Kaymakamları. Altınözü Kaymakamı. Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ. Antakya Kaymakamı. Eflatun Can Samandağ Kaymakamı. Cahit ÇELİK. Yayladağı.

İlçe Kaymakamları

İddialar, İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ile bazı kesimleri karşı karşıya getirmişti. Samandağ İlçesi nde yerel yayın yapan bir gazetede.

Samandağ Kaymakamı

Samandağ Kaymakamı Süleyman ÖZÇAKICI, 1969 yılında Muğla Fethiye de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Fethiye de tamamladıktan sonra 1990 yılında Ankara.

Samandağ'da 'alevi Şeyhi' Davasında Beraat

Kaymakam MİT için Alevileri fişledi. ANTAKYA 25.05.2010- Samandağ Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu nun, ilçedeki Alevileri MİT için fişlediği.

Hatay / Samandağ / Kaymakam Süleyman Özçakıcı

Hatay Samandağ da elden ele dolaşan ve Alevilerin fişlenmesi gerektiğini içeren sahte belge ortalığı karıştırdı. MİT e hitaben yazılmış düzmece.

Samandağ Kaymakamı'nın Alevileri Fişlediği Ortaya Çıktı

İçişleri Bakanlığı, mülki idare amirliklerine atama yaptı Menderes Kaymakamlığına Samandağ Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Tekirdağ/Saray Kaymakamlığına.

Samandağ Kaymakamı'na Tehlikeli 'tahrik' Oyunu

İlçemiz Kaymakamı Süleyman ÖZÇAKICI ve eşi Şafak ÖZÇAKICI tarafından karşılanan Hatay Valisi M.Celalettin LEKESİZ ve eşi Zehra.

Hatay Samandağ kaymakamı yola çöp atan sürücüye ceza kesti

GENEL

3334 Gün 20 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1