Cuma03.05.2024

Sahte PTT adresi

Sahte PTT adresi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sahte Ptt Adresi

Sahte PTT adresine yönlenen linke tıklanması halinde bilgisayara bulaşan virüs, kredi kartı, özel bilgiler gibi pek çok veriyi dolandırıcılara.

Ptt Kargo Adres Formu Cryptolocker Virüsü

5 PTT Kargo dan gönderildiği algısı yaratan sahte e-posta içerisinde yer alan Adres Değişiklik Formu indirilmesi durumunda bilgisayarınıza ve.

Ptt

sahte ptt kargo mailleri ile dolandırıcılık yapmaya çalışan mail uzantısı. adresi değiştirmek için ptt adres değişikliği formu indirip dikkatlice ve.

Ptt Kargo Takip Virüsü – Malware/ransomware/cryptolocker – Ptt

Selamlar, Yeni bir yöntem geliştiren sanal hırsızlar şimdilerde ptt kargo Gelen mail aşağıdaki gibi ve tıklayınca öcnelikle sizi http://ptt-posta.biz/ adresine bu adreste PTT kargo takip virüsü sahte sayfası ptt-tracking.

Ptt Posta Hizmetleri Sahte Mail Dikkat

5 bilgi vereceğim. Son günlerde çok popüler olan sahte fatura, kargo vs. Gerçek olan mail adresi uzantısı ptt.gov.tr. Diyelimki virüsü.

Ptt

PTT Genel Müdürlüğü. İLETİŞİM; GİZLİLİK; YASAL UYARI; FAYDALI LİNKLER; ÜRÜN VE HİZMETLER; TARİFELER; GÖNDERİ TAKİBİ. LİNKLER. SMS 1840.

Dikkat Sahte Postacı Alarmı!

Şikayetvar a gelen şikayetler sahte PTT görevlisi ile kapıda ödeme dolandırıcılığını İnternet üzerinden telefon diye aldık, açtığımızda kutudan kitap çıktı.

Cryptolocker Şimdi De Ptt Posta Mailinde

Aşağıdaki örnekte gördüğünüz bu sahte eposta Ptt-posta.biz adresine bağlanıp virüsü bilgisayarınıza indiriyor ve CryptoLocker Ransomware Geri Döndü.

Ptt Kargo Hakkında Hasarlı/eksik Kargo Teslimi İle İlgili Tüketici

PTT kargo ile 10,03,2014 tarihinde yolladığım kp01513981404 no lu 2565 TL ödemesi olan paket İsim sahte, telefon sahte, adres sahte PTT de ilgilenmiyor.

Virüs Uyarısı Sahte Ptt Mailine Dikkat

A273182901BE takip numaralı kargonuz 09 Mart 2015 adresinize teslim edilememiştir. Lütfen adres bilgilerinizi güncelleyerek kargonuzu.

İnternet dolandırıcılığı yöntemi: PTT kargo maili

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3333 Gün 8 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1