Salı21.05.2024

sahte belgelerle ihracat

sahte belgelerle ihracat haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sahte Belgelerle İhracat

Sahte belgelerle ihracat yapmış gibi göstererek devleti 750 milyon lira zarara uğratan bir zincire yönelik sabaha karşı operasyon yapıldı.

Tekstil Dünyasını Sarsan Hayali İhracat Operasyonu

8 Tekstil dünyasını sarsan hayali ihracat operasyonu haberi için hemen sahte belgelerle de işlenmiş gösterdikleri ürünleri ihraç etmiş gibi.

16 İlde 'hayali İhracat' Operasyonu

7 dak. önce Sahte belgelerle ihracat yapmış gibi göstererek devleti 750 milyon lira zarara uğrattığı belirtilen toplam 69 kişi hakkında yakalama kararı.

10 İlde ''hayali İhracat'' Operasyonu

7 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sahte belgelerle ihracat yapmış gibi göstererek devleti 750 milyon TL.

38 Sayılı Tebliğ

Bilindiği gibi, sahte veya muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge kullandığı veya Buna göre, ihracat teslimleri ile ihraç kaydıyla yapılan teslimlerden doğan nakden.

Hayali İhracatta Yedi Yöntem

-Sahte ihracat: Son yıllarda en çok karşılaşılan hayali ihracat metodu. Belge üzerinde sanki mal teslimi yapılmış, mal ihraç edilmiş gibi gözüküyor. KDV iadesi .

İstanbul Merkezli Büyük Operasyon Haberi

7 Sahte belgelerle ihracat yapmış gibi göstererek devleti 750 milyon lira zarara uğratan bir zincire yönelik sabaha karşı operasyon yapıldı.

Cumhuriyet Gazetesi

2 Sahte belgelerle ihracat yapmış gibi göstererek devleti 750 milyon lira zarara uğrattığı belirtilen toplam 67 kişi hakkında yakalama kararı.

İstanbul'da Dev Operasyon

7 Sahte belgelerle ihracat yapmış gibi göstererek devleti 750 milyon lira zarara uğratan bir zincire yönelik sabaha karşı operasyon yapıldı.

Sahte Belge

Sahte belgelerle ihracat yapmış gibi göstererek devleti 750 milyon lira zarara uğratan bir zincire yönelik sabaha karşı .. Gündem

Hayali ihracat operasyonu: 20 tutuklama

ASAYİŞ

3346 Gün 0 Saat 37 dk. önce yayınlandı

İstanbul'da hayali ihracat operasyonu: 25 şüpheliye tutuklama istemi

ASAYİŞ

3346 Gün 15 Saat 43 dk. önce yayınlandı

Sahte belgelerle ihracat yapan şebeke çökertildi

ASAYİŞ

3349 Gün 14 Saat 57 dk. önce yayınlandı

Sahte belgelerle ihracat operasyonu

ASAYİŞ

3349 Gün 18 Saat 1 dk. önce yayınlandı

1