Pazartesi20.05.2024

sahte ayakkabı

sahte ayakkabı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sahte Ayakkabı

Baskında 23 bin 800 çift sahte ayakkabı ele geçirilirken, malların sahibi olduğu öğrenilen E.Ç. adlı kişi gözaltına alındı. Yapılan baskında, 23.

Sahte Ayakkabı

4 Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerinin Bağcılar daki bir depoya düzenledikleri baskında, 23 bin 800 çift sahte ayakkabı ele geçirildi.

Sahte Ayakkabı Deposuna Baskın

7 Bağcılar da bir depoya yapılan baskında 23 bin 800 çift taklit ayakkabı ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul'da Sahte Ayakkabı Operasyonu

. ayakkabı markası insanın derisine işliyor. Etiketler:ayakkabı, çin malı ürünler, nike, sahte ayakkabı, spor ayakkabısı middot; Mehmet bey Resimler Yorum Yapılmamış.

Sahte Ayakkabı Markası İnsanın Derisine İşliyor

Ancak, tüketicinin indirimli ürün olarak siteden aldığı spor ayakkabılar ile ilgili gerçek ise teslimat sırasında ortaya çıkıyor. İlk bakışta sahte.

Ünlü Spor Markalarının Sahtesi 'gerçek' Diye Satılıyor

Yalnız 3-4 ayda 1 ayakkabı almaktan bıktım 250tlye 3-4 çift ayakkabı alayım değişiklik giyeyim dedim. Çakma olduğu belli olmayan marka.

İstanbul Da Çakma Marka Ayakkabı Nereden Alınır?

Ayakkabıyı dikkatli incelemek sahte ayakkabıyı anlamanın ilk adımı. Çünkü şeytan ayrıntıda gizlidir. Lacoste marka ayakkabılar her zaman yüksek kalitede.

Sahte Lacoste Ayakkabı Nasıl Anlaşılır

4 Bağcılar da depoya baskın: 23 bin 800 çift sahte ayakkabı ele geçirildi videosu ve daha binlerce Haber ile ilgili video Mynet TV de.

İstanbul Bağcılar’da sahte ayakkabı operasyonu

ASAYİŞ

3321 Gün 5 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1