Cuma17.05.2024

Safari Parkı

Safari Parkı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Safari Parkı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin in talimatıyla yapımına bir yıl önce başlanan Safari Parkı, ziyaretçilerine Afrika ya gitmeye.

Safari Park

A safari park, sometimes known as a wildlife park, is a zoo-like commercial tourist attraction where visitors can drive in their own vehicles or ride in vehicles.

Türkiye'nin İlk Safari Parkı Açılıyor

3 Türkiye nin ilk safari parkı 23 Nisan da açılıyor. Park, yüz ölçümü ve tür sayısı bakımından Avrupa da ikinci, dünyada ise dördüncü sırada.

Türkiye'nin İlk Safari Parkı Açılıyor

4 Gaziantep Hayvanat Bahçesi nde açılacak Safari Parkında 25 türden yaklaşık 250 hayvan, serbestçe dolaştıkları doğal ortamlarında.

Safari Parkı

189 mekanına 22 ziyaretçiden 835 fotoğraf ve Safari Park - Neomarin tavsiyeye bak. burada cocuklarinozla beraber vakit gecirebilirsiz ama bayramlarda.

Safari Park

Horse Safari is an unique, unforgettable adventure.You ride first along Aqua Fantasy Aqua Park in Kusadasi is Turkey s one of the biggest themed water park.

Çin Badaltearing Safari Parkta Vahşet

Can t get enough of the wild animals in the Beekse Bergen Safari Park. Then stay the night! Discover all the things you can do in Beekse Bergen Safari Park.

Beekse Bergen Safari Park. Africa Dangerously Close!

Safari Park. Bir tarafında 3 adet tramplen ve diğer tarafında çocuk havuzu bulunan Okyanus Havuzu ve bu sırılsıklam eğlenceyi çevreleyen Rafting, eğlence için.

Türkiye'nin ilk Safari Parkı rekor kırdı

GENEL

3306 Gün 8 Saat 9 dk. önce yayınlandı

Gaziantep safari parkı

ÇEVRE

3314 Gün 12 Saat 16 dk. önce yayınlandı

1