Cumartesi18.05.2024

Şafak Yayla'nın cenazesi

Şafak Yayla'nın cenazesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Şafak Yayla'nın Cenazesi

Savcı Kiraz ı şehit eden teröristlerden Şafak Yayla nın cenazesi memleketine getirildi. Yayla nın evi taşlandı, bir grup cenazenin köye.

Dhkp

1 Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz ı rehin alan ve operasyonda öldürülen DHKP-C militanı Şafak Yayla nın.

Cumhuriyet Gazetesi

51 dak. önce Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz ı rehin alan ve operasyonda öldürülen Şafak Yayla nın cenazesi memleketi.

Dhkp

3 RADİKAL - Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz ı şehit eden DHKP-C üyesi iki kişiden Şafak Yayla nın cenazesi,.

Şafak Yayla'nın Cenazesi

5 Cenazeye Yayla nın az sayıda yakını sahip çıkarken, evinin bahçesine gömülecek olan Şafak Yayla nın mezar yeri hazırlandı. Bu sırada bir.

Savcı Kiraz'ı Şehit Eden Yasadışı Örgüt Mensubu Şafak Yayla'nın

3 Çağlayan da polis operasyonu sonucu hayatını kaybeden Şafak Yayla nın memleketi Giresun da yapılan cenaze töreni sırasında bir grup.

Şafak Yayla'nın Cenazesi Köye Getirildi Cenaze Evi Taşlandı

2 Çağlayan daki İstanbul Adliyesi nde Savcı Mehmet Selim Kiraz ın rehin alındığı eylemde polisin düzenlediği operasyonla yargısız infaz ettiği.

Giresun'da Şafak Yayla'nın Cenazesine Faşist Saldırı – Sendika.org

Berkin Elvan ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ı şehit eden Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla nın.

Bahtiyar Doğruyol Ve Şafak Yayla'nın Cenazeleri Adli Tıp'ta

22 DHA da yer alan habere göre Şinasi Yayla bu Sabah operasyonda ölü ele geçen oğlu Şafak Yayla nın cenazesini almak için İstanbul a gitmek.

Savcıyı şehit eden terörist Şafak Yayla'nın cenazesinde olay çıktı

ASAYİŞ

3333 Gün 13 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1