Perşembe16.05.2024

Rumeli Hisarı

Rumeli Hisarı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Rumeli Hisarı Nasıl Gidilir?

Rumeli Hisarı Boğazkesen Hisarı olarak da bilinir, İstanbul un Sarıyer ilçesinde Boğaziçi nde bulunduğu semte adını veren hisar. Fatih Sultan Mehmet.

Rumelihisari Rumeli Fortress

Rumeli Hisarı İstanbul un Sarıyer ilçesinde Boğaziçi nde bulunduğu semte adını veren hisar. Fatih Sultan Mehmet tarafından İstanbul un fethinden önce boğazın.

Rumeli Hisarı

Rumeli Hisarı nın 3D sanal turu görenleri hayrette bırakıyor. Buradan ücretsiz indirilen programlarla kendinizi Rumeli Hisarı nda gibi hissedeceksiniz.

Rumeli Hisarı

Rumeli Hisarı İstanbul 1453 te Fatih Sultan Mehmet in şehri kuşatmasından önce de birçok kuşatmaya uğramıştı. Şehri çevreleyen Roma devri surları bütün.

Can Atilla Rumeli Hisarı Nın Yapılışı

sahilde en sevdiim yer.hisar büfesi var.tostu çok güzel.çay bahçeleri var.balık ekmek var.bi de midyecisi var.yaz geldi.rumeli hisarı konserleri de yaklaştı.güzel .

İstanbul Tanıtımı

Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan ve bugün müze ve açık hava tiyatrosu olarak kullanılan Rumeli Hisarı nı tamamen kapatılmanın.

Rumeli Hisarı

İstanbul un Sarıyer İlçesinde Boğaziçi nde, bulunduğu semte adını veren. Rumelihisarı, II.MehmetFatih Sultan Mehmet 1451-1481 tarafından, 1452 yılında,.

Rumeli Hisarı'nda Restorasyon Başladı

Rumeli Hisarı Müzesi Sarıyer ilçesi sınırları içinde ve bulunduğu mevkiye adını veren hisar, otuz dönümlük 30.000 m² bir alanı kapsamaktadır.

Hasan Pulur Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi

GENEL

3089 Gün 1 Saat 23 dk. önce yayınlandı

Bayramda nereye gitsek diyorsanız tıklayın

GENEL

3230 Gün 23 Saat 18 dk. önce yayınlandı

Ayasofya ibadete açılacak mı?

POLİTİKA

3273 Gün 5 Saat 31 dk. önce yayınlandı

1