Salı14.05.2024

Robert Koleji

Robert Koleji haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Robert Koleji

Türkiye nin en yüksek puanlı okullarından olan Robert Koleji ne Milli Eğitim Bakanlığı talimatıyla puanı düşük öğrenci alındı.

Robert Kolej

NYSAIS Akreditasyonu. Robert Kolej in New York State Association of Independent Schools NYSAIS New York Eyaleti Bağımsız Okullar Birliği tarafından.

Robert Koleji Nasıl Gidilir?

The academic program is designed to enable talented and highly motivated students to become bilingual, to encourage the pursuit of academic excellence, and.

Robert College

İstanbul Amerikan Robert Lisesi veya eski ismiyle Robert Kolej, Osmanlı Devleti bünyesinde Amerikan usulü eğitim vermek üzere 1863 yılında İstanbul da.

Robert Lisesi

inanilmaz bir yer cok guzel bir yer tutmuslar adamlar hayran kaldım adamların macera parkuru bile var okulda bogaz manzarası ise harika. 224418 04.07. 2000.

Robert Koleji

20 Robert Kolej Okul Müdürü Anthony Jones, okulun mezun ve çalışanlarına sınav puanı düşük bir öğrencinin bakanlık torpiliyle okula alındığı.

Robert Kolej

Robert Koleji yönetimi konuyla ilgili açıklama yapmayacaklarını açıkladı Üsküdar Amerikan Lisesi ne taban puanın altında ekstra öğrenci.

Robert Kolej'den 'torpil' Açıklaması Talimata Uyma Zorunluluğu

Robert College, İstanbul. 8.311 beğenme · 466 kişi bunun hakkında konuşuyor. Özel Amerikan Robert Lisesi resmi sayfasıdır. Official Page for Robert.

Üsküdar Amerikan Lisesi'nden Sonra Robert Koleji'ne De 'bakanlık

Türkiye nin en tepedeki okuluna, Bakanlık talimatıyla puanı düşük bir öğrenci alındı. Bu haksız alımla öğrenci, Robert Lisesi ne 7 puan düşük.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan KPSS soruşturması açıklaması

EĞİTİM

3336 Gün 2 Saat 23 dk. önce yayınlandı

1