Çarşamba15.05.2024

Raul Gonzalez

Raul Gonzalez haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Raul Gonzalez

Raúl Gonzalez Blanco veya genel deyişle Raúl 27 Haziran 1977, Madrid, forvet bölgesinde oynayan İspanyol eski futbolcu. Real Madrid ile geçirdiği 2010.

Raúl González

Raúl González Blanco born 27 June 1977, known as Raúl, is a Spanish professional footballer who plays for New York Cosmos as a striker. Raúl was born in.

Raúl Footballer

Raul Gonzalez Blanco İspanya NY Cosmos maçları, transferleri, Raul Gonzalez Blanco NY Cosmos maç istatistikleri, Raul Gonzalez Blanco.

Raul Gonzalez Ny Cosmos Mackolik

Anavatandaki isim: Raúl González Blanco. Tüm isim: Raúl González Blanco. Doğum tarihi: 27 Haz 1977. Doğduğu il: Madrid Ispanya. yaş: 37. Boyu: 1,78 m.

Raúl

Aralıksız 16 sezon formasını terlettiği Real Madrid ile 741 maçta 323 gol atan Raul Gonzalez, kulüp tarihinin en golcü futbolcusu olarak tarihe.

Raul Gonzalez

Raúl González haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Raúl González kimdir, hayatı ve biyografisi. Meireles, Portekiz Milli Takımı na Davet.

Raúl González Haberleri

tam adi raúl gonzález blanco dur. real madridin raul madrid olarak anilmasina neden şimdiki raul şampiyonlar liginde en çok gol atmış oyuncudur, hatta eski .

Raul Top 10 Goals

Real Madrid, Santiago Bernabeu Kupası nda eski yıldızı Raul Gonzalez in kariyerini sürdürdüğü Al Saad ı 5-0 yenerken, ilk yarı Real Madrid formasını son bir.

Cristiano Ronaldo, Raul'un gol rekorunu kıracak mı?

SPOR

3326 Gün 12 Saat 30 dk. önce yayınlandı

1