Cuma17.05.2024

Rabia Küsmüş

Rabia Küsmüş haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Rabia Küsmüş

View the profiles of people named Rabia Küsmüş on Facebook. Join Facebook to connect with Rabia Küsmüş and others you may know. Facebook gives.

Rabia Küsmüş Profiles

Son güncelleme: 05.10.2013 17:17:42. Rabia Küsmüş. Sporcular » Rabia Küsmüş » Dereceleri. Tarih, Müsabaka, Yer, Kategori, Derece, Pool. 1-, 20.12. 2014.

Rabia Küsmüş

Rabia Küsmüş. Sporcular » Rabia Küsmüş » Dereceleri. Tarih, Müsabaka, Yer, Kategori, Derece, Pool. 1-, 06.04.2014, Uluslararası Boğaziçi Açık Karate.

Rabia Küsmüş

evet öyleler ama barışır onlar yaa merak etme sen yani ama barışmasalar da işime gelir Rabia sadece benim olur ama barışmalarını da isterim yani çünkü çok .

Ama Simdi Alevle Rabia Küsmüş Duyduğuma Göre ?

RABİA KÜSMÜŞ. 259,7644 331,9. 50. 62315. 176,523991. 10. ŞEYDA ÖZDEK. 331,9935 379,25. 0. 59070. 175,304841. 11. ESRA KONYALI. 276,6703 342,8.

Ankara Ünv. Bayanlar Genel Sıralama.pdf

Mehmet Yakan, Metin Sofuoğlu, Selim Sofuoğlu, Ali Sofuoğlu, Dilara Bozan, Rabia Küsmüş, Gizem Şahin, Serap Özçelik, Tuba Yenen, Ece.

Video

Rabia Kusmus « Photo gallery Karate Records - Complete karate results, charts of competitors, clubs, teams and catalog of their medal successes.

Photo Gallery Rabia Kusmus

rabia Küsmüş - Ankara 3. Fatma Erciyas - İzmir Gençler Kata Erkek 1. Ali Sofuoğlu - İstanbul 2. İbrahim Enes Sefe - İstanbul 3. Osman Evim - Afyon 3. Muhammet.

Rabia Kusmus

Rabia Kusmus Ankara 3, - Toplam 1 Rabia Kusmus Ankara 3, habere buradan ulaşabilirsiniz!

Rabia Kusmus Ankara 3

Rabia Küsmüş haberleri. Avrupa Bölge Karate ŞampiyonasıAvrupa da kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Avrupa Bölgeler Karate.

Rabia Küsmüş Haberleri

2 Kadınlarda Dilara Bozan, Rabia Küsmüş ve Gizem Şahin den oluşan Kadın Kata Milli Takımımız, elemelerdeki ilk maçında Danimarka yı,.

T.c. Gençlik Ve Spor Bakanlığı

Rabia Küsmüş. 132 posts; 346 followers; 250 following.

Rabia Küsmüş Rabiakksm Instagram Photos And Videos

2 Kadınlarda Dilara Bozan, Rabia Küsmüş ve Gizem Şahin den oluşan Kadın Kata Milli Takımı, elemelerdeki ilk maçında Danimarka yı, çeyrek.

Kadın Kata Milli Takımı'ndan Tarihi Başarı

1 Kadınlarda Dilara Bozan, Rabia Küsmüş ve Gizem Şahin den oluşan Kadın Kata Milli Takımı, elemelerdeki ilk maçında Danimarka yı 5-0,.

Kadın Kata Milli Takımı'ndan Tarihi Başarı

4 Kadınlarda Dilara Bozan, Rabia Küsmüş ve Gizem Şahin den oluşan Kadın Kata Milli Takımımız, elemelerdeki ilk maçında Danimarka yı 5-0,.

Tarihi Başarı!

1 Kadınlarda Dilara Bozan, Rabia Küsmüş ve Gizem Şahin, Erkeklerde ise Orçun Duman, Arslan Çalışkan ve Ali Sofuoğlu tatamiye çıktı.

Kata Milli Takımı'ndan Tarihi Başarı

Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası. Avrupa da kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası, İzmir de sona erdi.

Rabia Küsmüş Gazete Çağdaş

Türkiye den ve dünyadan Rabia Küsmüşile ilgili tüm haberlere ve gelişmelere AMK Spor dan ulaşabilirsiniz.

Rabia Küsmüş Arşivleri

Karate Milli Takımı Balkan ikincisi oldu Büşranur Kılıç, Rabia Küsmüş ve Gizem Şahin den oluşan bayan kata takımımız ile Serap Özçelik, Tuba Yakan, Merve.

Küsmüş

Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası nın ikinci gün sabah seansı, kata branşında yapılan takım elemeleriyle başladı. Kadın Kata Milli Takımı nda Rabia Küsmüş.

50. Avrupa Karate Şampiyonası'nın İkinci Gün Seansları Devam Ediyor

EuropeanChamps Ferdi kata; Deniz Atak, Rabia Küsmüş, Buket Aktaş, Gizem Şahin Bigem Giroğlu, Dilara Bozan, Meryem Mazlum, Kübra.

Keyboard Shortcuts

1 Kadın Kata Milli Takımı nda Rabia Küsmüş, Dilara Bozan ve Gizem Şahin den oluşan takım, elemelerin ilk maçında Danimarka yı 5-0, çeyrek.

50. Avrupa Karate Şampiyonası Devam Ediyor

Son altı yılın şampiyonu Kübra Akarsu nun sporu bıraktığı için yarışmadığı bayanlar katada, Avrupa gençler şampiyonu Deniz Atak finalde Rabia Küsmüş ü 4-1.

Bedriye

4 Kadınlarda Dilara Bozan, Rabia Küsmüş ve Gizem Şahin den oluşan Kadın Kata Milli Takımı, elemelerdeki ilk maçında Danimarka yı 5-0,.

Kadın Kata Milli Takımı'ndan Tarihi Başarı Spor 128670

Milli Takım da da birlikte mücadele eden Dilara Bozan, Rabia Küsmüş ve Gizem Şahin den oluşan Marmara Bölgesi takımı, kadınlar katada Hırvatistan ın.

Data Market Sponsorluğunda Avrupa Karate Bölgeler Şampiyonası

RABİA KÜSMÜŞ TUR346 TURKEY. Date, Event, Type, Category, Event Factor, Rank, Matches Won, Points, Actual Points. 2014-09-06, Karate1 Premier League .

Rabi̇a Küsmüş

04, RABİA DÖNDÜ ÇİFTEPALA-RABİA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI 07, RAFET KÜSMÜŞ-RAFET KÜSMÜŞ MÜTEAHHİTLİK VE İNŞAAT TAAHHÜT, 0344.

Kahramanmaraş Ticaret Ve Sanayi Odası

Genç Bayan Katada Rabia Küsmüş, Genç Bayan Kumite 59 Kg, Hiranur Saruhan , Genç Bay Kumite 61 Kg, Emre Cevahir, Genç Bay Kumite 68 Kg, Burak Uygur,.

Aktif Haber Mobil Sayfa // Beta

3. Hakan Sofuoğul - İstanbul 4. Lütfullah Teber - İstanbul. Gençler Kata Bayan 1. Gizem Şahin - Ankara 2. Hazel Kıratlı - Ankara 3. Rabia Küsmüş - Ankara 3.

1