Perşembe16.05.2024

PTT Posta Hizmetleri

PTT Posta Hizmetleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ptt

PTT Genel Müdürlüğü. YASAL UYARI; FAYDALI LİNKLER; ÜRÜN VE HİZMETLER; TARİFELER; GÖNDERİ TAKİBİ KURUMSAL; POSTA; BANKA; LOJİSTİK.

Küçük Paketler

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü, Turkish Post.

Ptt Genel Müdürlüğü

GÖREVLERİ. 1.Kuruluşun görev alanına giren yurtiçi ve yurtdışı paralı posta hizmetleri havale, çek, Eurogiro elektronik para transferi gibi diğer para transferi ,.

Ptt Genel Müdürlüğü / Ptt Kayıtlı Gönderi Takibi

Bu hizmet PTT Genel Müdürlüğü işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden Gönderinizin üzerindeki barkod numarasını Posta takip numarası giriniz.

Posta Hizmetleri Kanunu

l Hizmet sağlayıcısı: PTT yi ve bu Kanun hükümlerine göre posta sektöründe faaliyet göstermek üzere yetkilendirilmiş 13/1/2011 tarihli ve 6102.

Posta Hizmetlerinin Sunulmasına İlişkin Yönetmelik

ğ Hizmet sağlayıcısı: PTT yi ve Kanun hükümlerine göre posta sektöründe faaliyet göstermek üzere yetkilendirilmiş 13/1/2011 tarihli ve 6102.

6475 Sayılı Posta Hizmetleri Kanunu İle Yeniden

6475 Sayılı Posta Hizmetleri Kanunu İle Yeniden Yapılandırılan Posta Hizmetleri Teşkilatı; PTT A.Ş. 378. Ankara Barosu Dergisi 2014/ 2. HAKEML. İ the postal.

Ptt Kep

PTT A.Ş. KAYITLI ELEKTRONİK POSTA. 1. 2. 3. 4 Haberler. KEP Hizmetinin Tanıtım Toplantısı Yapıldı. Kayıtlı Elektronik Posta hizmetleri başlıyor.

Filateli Duyuruları

Özel Hizmetler Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte PTT Pul Müzesi Anafartalar Mah. kadar seri numaralı pul baskılı posta kartı bulunan portföy 7,50TL değerinde, özeltarih damgalı zarflar ise 1,75TL bedelle filateli.gov.tr.

Telgraf Gönderme Ve Sorgulama

Bu sebeple telgraf gönderimi sırasında geçerli bir e-posta adresinin girilmesi ve istenmesi halinde Telgraf Giriş Ekranı nda Ek Hizmetler bölümündeki 2inci.

İnternet dolandırıcılığı yöntemi: PTT kargo maili

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3345 Gün 13 Saat 53 dk. önce yayınlandı

1