Cuma10.05.2024

PTT Kargo

PTT Kargo haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Kargom Nerede

PTT A.Ş. tarafından kargo takibi, online ptt işyerleri, müşteri hesap bilgileri, hesap kesinlikle dikkate almamanız, Kurumumuz hizmetlerine ptt.gov.tr adresi.

Ptt

PTT Genel Müdürlüğü.

Ptt Genel Müdürlüğü / Ptt Kayıtlı Gönderi Takibi

Bu hizmet PTT Genel Müdürlüğü işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden Kargo, APS Kurye, Taahhütlü, Tebligat, Telgraf, yurtiçi/yurtdışı kayıtlı mektup.

Ptt Kargo Takip

PTT KARGO tüm Türkiye de hizmet vermenin yanı sıra yurt dışı kargo hizmeti de vermektedir. Kargoları ücretlendirirken uzaklığa göre ücret sunmadıkları için,.

Ptt Kargo

İnternet dolandırıcılarının PTT Kargo nun ismini kullanarak sahte e-posta lar gönderip vatandaşları dolandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Ptt Kargo Takip

Ptt Kargo takip,Ptt Kargo sorgulama işlemini online olarak yapabilirsiniz.Ptt Kargo takip sayfasında Ptt yurtiçi kargo takip yada ptt yurtdışı kargo takip..

Ptt Kargo Hesaplama

Ptt Kargo hesaplama,Ptt Kargo ücret hesaplama gibi işlemlerinizi kolayca yapabileceğiniz hesaplama aracına gönderi yapacağınız posta yada kargonun.

Alo Ptt

PTT Çağrı Merkezi ni aradığınızda sesli yanıt sisteminde sırayla aşağıdaki Yurtiçi kargo ve kurye gönderilerinin adresten alınması için: 2. 2. 1. Kargo ile ilgili .

Ptt Kargo

şaka gibi bir ptt hizmeti. alıcı odemeli kargo hizmeti veriyorlar, ama once parasini oduyorsun, karsi taraf paketi alinca parasini oderse sen gidip postaneden.

Ptt İle İlgili Tüketici Şikayetleri

PTT hakkındaki tüketici şikayetleri, şikayetlere verilen cevaplar ve sunulan çözümler Şikayetvar da. PTT Kargo 3 Buçuk Aydır Kargomu Teslim Etmiyor.

Gönderi Takibi
Bursa Kestel'de internetten telefon alan şahsın şikayeti

ASAYİŞ

3177 Gün 0 Saat 37 dk. önce yayınlandı

İnternet dolandırıcılığı yöntemi: PTT kargo maili

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3339 Gün 16 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1