Cumartesi18.05.2024

Prof. Dr. Yılmaz Kaptan

Prof. Dr. Yılmaz Kaptan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Prof. Dr. H. Yılmaz Kaptan

Prof. Dr. H. Yılmaz Kaptan Kişisel İnternet Sitesi. Görevi: Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi , Fizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi. Doğum Yeri ve .

Prof. Dr. Yılmaz Kaptan

Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü nde halatın kopması sonucunda yaşanan olayın bir kaza değil malzeme, dizayn ve üretim.

Prof. Dr. Yılmaz Kaptan

Prof. Dr. Bünyamin ÖZGÜLTEKİN, Prof. Dr. İsmet Vildan ALPTEKİN. Güzel Sanatlar ve Prof. Dr. H. Yılmaz KAPTAN. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı.

Senato

Yılmaz Kaptan adlı kullanıcının Türkiye LinkedIn deki profesyonel profilini görüntüleyin. Prof. Dr. at Faculty of Engineering, Dept. of Physics Engineering.

Yılmaz Kaptan

Dr. Yılmaz Kaptan İLE İLGİLİ HABERLER. dizayn ve üretim hatası olduğunu açıklad. Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü nde halatın kopması .

Prof. Dr. Yılmaz Kaptan

36 dak. önce Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü nde halatın kopması sonucunda yaşanan olayın bir kaza değil malzeme, dizayn ve üretim.

Japon Mühendisin İntiharı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan İzmit Körfez...

42 dak. önce Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü nde halatın kopması sonucunda yaşanan olayın bir kaza değil malzeme, dizayn ve üretim.

Japon Mühendisin İntiharı

49 dak. önce Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü nde halatın kopması sonucunda yaşanan olayın bir kaza değil malzeme, dizayn ve üretim.

Japon Mühendisin İntiharı

Home. Videos middot; Playlists middot; Channels middot; Discussion middot; About. All activities. Uploads; Likes; Playlist additions. yılmaz kaptan subscribed to a channel 1 month ago.

Şok açıklama! İzmit Körfez Geçiş Köprüsü halatı neden koptu?

ASAYİŞ

3340 Gün 4 Saat 15 dk. önce yayınlandı

1