Cumartesi18.05.2024

Prof. Dr. Mahmut Ak

Prof. Dr. Mahmut Ak haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Prof. Dr. Mahmut Ak

The latest Tweets from Prof. Dr. Mahmut Ak RektorMahmutAk. İstanbul Üniversitesi Vekil Rektörü Resmi Hesabı.

Prof. Dr. Mahmut Ak Rektormahmutak

Prof. Dr. Mahmut AK Vekil Rektör. 1965 tarihinde Tokat ta doğdu. İÜ Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü nden 1987 yılında mezun oldu.

Prof. Dr. Mahmut Ak

Dr. Mahmut Ak ı yerleştirdi. Rektörlük seçiminde 1202 oy alan Prof. Dr. Raşit Tükel ise listede ikinci sırada yer aldı. Şimdi gözler Erdoğan ın.

Prof. Dr. Mahmut Ak

5 İstanbul Üniversitesi Rektörü Yunus Söylet, milletvekili aday adayı olmak için dün istifa etti. Söylet in yerine Rektör Yardımcısı Mahmut Ak vekil.

Prof. Dr. Mahmut Ak Kimdir?

İstanbul Üniversitesi nde yapılan rektörlük seçiminde en çok oyu solcu aday Prof. Dr. Raşit Tükel aldı. İkinci olan Prof. Dr. Mahmut Ak ise İki.

Rektörlük Seçiminde İkinci Olan Mahmut Ak Masada Mı Kazanacak

Prof. Dr. Mahmut Ak ile Cumartesi Buluşmaları OSMANLI TÜRKÇESİ Konuşmacı: Prof. Dr. Mahmut Ak İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı İmza.

Prof. Dr. Mahmut Ak Kimdir?...

Rektörlük için Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Harun Cansız, Prof. Dr. Faruk Erzengin, Prof. Dr. Recep Seymen ve Prof. Dr. Raşit Tükel yarışırken,.

İü Rektörlük Seçiminin 1.si Raşit Tükel Kimdir?

1 Dr. Mahmut Ak ı yerleştirdi. Rektörlük seçiminde 1202 oy alan Prof. Dr. Raşit Tükel ise listede ikinci sırada yer aldı. İstanbul Üniversitesi Rektörü.

İstanbul Üniversitesi Rektör Adayları Listesi Cumhurbaşkanlığında

5 İÜ den yapılan açıklamada, Prof. Dr. Yunus Söylet in, milletvekilliği aday adayı olmak için rektörlükten istifa etmesinin ardından bu göreve.

İü Rektörlüğü'ne Vekaleten Prof. Dr. Mahmut Ak Atandı

5 İstanbul Üniversitesi nde milletvekilliği seçimleri için istifa eden rektör Prof. Dr. Yunus Söylet in yerine vekaleten Prof. Dr. Mahmut Ak getirildi.

İü'de Yunus Söylet'in Yerine Mahmut Ak Getirildi

14 dak. önce İstanbul Üniversitesi nde yapılan rektörlük seçiminde Prof. Dr. Raşit Tükel 1202 oyla birinci, Prof. Dr. Mahmut Ak ise 908 oyla ikinci yer sırada.

Yök Tükel'i İkinci Sıradan Aday Gösterdi

İstanbul Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet in AKP den milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından gerçekleştirilen yeni rektör seçimini.

Prof. Dr. Mahmut Ak

Prf.Dr.Mahmut Ak Kimdir,tanıtım filmi niyazi gedik,seslendirme niyazi gedik.

Şiir Videolarım

2 12 Mart ta yapılan İstanbul Üniversitesi rektörlük seçiminde 2 bin 595 oydan 1202 sini alarak en yakın rakibi Prof. Dr. Mahmut Ak a 300 oy fark.

İü Rektörlük Seçimlerini Kazanan Prof. Raşit Tükel Adına Sahte Hesap

YENİ YÜKSEKÖĞRETİM YASA TASARISI HAKKINDA ŞAHSİ GÖRÜŞ. Prof. Dr. Mahmut Ak. Ġstanbul Üniversitesi. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü.

Prof. Dr. Mahmut Ak

Honorary - Presidents. Prof. Dr. Mahmut AK. Honorary - President. Acting President, Istanbul University. Prof. Dr. Muzaffer ELMAS. Honorary - President.

Prof. Dr. Mahmut Ak

Rektör, Prof. Dr. Mahmut Ak vekil. Rektör Yardımcısı, Prof. Dr. Sedat Murat Prof. Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu. Öğretim üyeleri, 5.300. Kayıtlı, 88.500.

İstanbul Üniversitesi

Prf.Dr.Mahmut Ak Kimdir,tanıtım filmi niyazi gedik,seslendirme niyazi gedik.

Niyazi Gedik

İstanbul Üniversitesi Rektörü iken 2839 sayılı Milletvekili Seçim Kanunu nun 18. maddesi uyarınca 10.02.2015 tarihinde istifa eden Prof. Dr. Yunus SÖYLET in.

Prof. Dr. Mahmut Ak Vekil Rektör Olarak Atandı

5 İstanbul Üniversitesi rektörlüğü Mahmut Ak mı oluyor ? İstanbul Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet in AK Parti den milletvekilliği.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğüne Mahmut Ak Mı Geliyor?

İstanbul Üniversitesi nde milletvekilliği seçimleri için istifa eden Yunus Söylet ten boşalan koltuğa vekaleten Prof. Dr. Mahmut Ak getirildi. Haberi ve Son Dakika.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof.dr.mahmut Ak Kimdir? Haberi Ve

Rektörlük için Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Harun Cansız, Prof. Dr. Faruk Erzengin, Prof. Dr. Recep Seymen ve Prof. Dr. Raşit Tükel yarıştı.

İstanbul Üniversitesi Rektörlük Seçimini Prof. Raşit Tükel Kazandı

3 Raşit Tükel 1202 oyla 1., Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Ak ise 908 oyla 2. çıktı. En çok oyu alan 5 akademisyen ile kuradan çıkan 1 adayın.

İü'de Tkp Ve Paralel İşbirliği

İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut AK TRT Okul Televizyonu nda yayınlanan Rektörler Anlatıyor Programı nda Üniversitemiz hakkında.

İü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Ak Rektörler Anlatıyor

5 İSTANBUL AA - İstanbul Üniversitesi İÜ Rektörlüğü ne vekaleten Prof. Dr. Mahmut Ak getirildi. İÜ den yapılan açıklamada, Prof. Dr. Yunus.

İü Rektörlüğüne Vekaleten Prof. Dr. Mahmut Ak Atandı

Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Harun Cansız, Prof. Dr. Faruk Erzengin, Prof. Dr. Recep Seymen ve Prof. Dr. Raşit Tükel yarıştı. Seçimde yaklaşık 3 bin.

İstanbul Üniversitesi'nde İlerici Rektör Adayı Kazandı

Mahmut Ak, İstanbul Üniversitesi rektörü oldu 3 hafta önce | EĞİTİM. İstanbul Üniversitesi rektörlüğünden istifa eden Prof. Dr. Yunus Söylet in yerine Prof.

Rektürlüğüne Prof.dr. Mahmut Ak Atandı. İle Etiketlenen İçerikler

Dr. Raşit Tükel, diğer adayları çekilmeye çağırdı. İkinci olan Prof. Dr. Mahmut Ak ise daha YÖK ve Cumhurbaşkanlığı aşaması var diyor.

İstanbul Üniversitesi rektörü kim?

EĞİTİM

3333 Gün 9 Saat 49 dk. önce yayınlandı

YÖK rektör adayları listesi

GENEL

3346 Gün 14 Saat 8 dk. önce yayınlandı

1