Cuma17.05.2024

Prof. Dr. Alper Akınoğlu

Prof. Dr. Alper Akınoğlu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Alper Akınoğlu

çukurova üniversitesi fen edebiyat fakültesi öğrencilerinin formasyon eğitimi için yaptıkları eylemde, rektör prof. dr. alper akınoğlu ile görüşmek istemesi.

Prof. Dr. Alper Akınoğlu

Özgeçmiş. 1951 Yılında Osmaniye de doğdu. İlkokulu 1962 yılında, Osmaniye Atatürk İlkokulunda bitirdi. Ortaokulu ise 1962 ile 1965 yılları arasında Ankara.

Çukurova Üniversitesi Prof.dr. Alper Akınoğlu

Çukurova Üniversitesi nde ÇÜ ihalelere fesat karıştırıldığı iddiasıyla açılan davada aralarında eski rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu nun da.

Prof. Dr. Alper Akınoğlu

Sondakika Alper Akınoğlu Haberleri İçin Tıkla. Çukurova Üniversitesi nde 2 dönem rektörlük yapan Prof. Dr. Alper Akınoğlu nun, bazı binaların inşaat ve onarım.

Son Dakika Alper Akınoğlu Haberleri

Eski Rektör Akınoğlu İçin 82 Yıl Hapis İstemi Çukurova Üniversitesi nde 2 dönem rektörlük yapan Prof. Dr. Alper Akınoğlu nun, bazı binaların inşaat ve onarım.

Alper Akınoğlu Haberleri

Prof. Dr. Alper Akınoğlu ile ilgili tüm haberler. sevk edilen 17 kişiden ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Akınoğlu nun da aralarında bulunduğu 16 kişi serbest bırakıldı.

Prof. Dr. Alper Akınoğlu Haberleri

Ç.Ü - ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Prof.Dr. Alper Akınoğlu Kimdir Alper Akınoğlu Hayatı Alper Akınoğlu Biyografisi Alper Akınoğlu Özgeçmişi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.dr. Alper Akınoğlu Kimd

5 Prof. Dr. Alper Akınoğlu ve halen ÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı olan Prof. Dr. Benhan Alper in yolsuzluğu sahte evraklarla örtbas ettiği ve aynı.

Alper Akınoğlu Redhack'a Çarptı

Prof. Dr. Alper Akınoğlu haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Prof. Dr. Alper Akınoğlu ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Çukurova Üniversitesi ihaleye fesat karıştırma davası

ASAYİŞ

3334 Gün 7 Saat 52 dk. önce yayınlandı

1