Pazartesi20.05.2024

prim borçlarının yapılandırılması

prim borçlarının yapılandırılması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gss Borç Yapılandırma Ve Borç Taksitlendirme

GSS Borçlarını Yapılandırmak İçin Hangi Tarihe Kadar Başvurmalıyım ? Gelir düzeyleri daha yüksek çıkarsa, buna göre geçmiş prim borçları da yeniden.

Bağ

Vergi ve prim borcu nasıl yapılandırılacak? Taksit ödeme yapılabilir mi? Sosyal güvenlik sisteminde köklü değişikler getiren yasa Meclis te kabul edilirken, Bağ-.

Prim Borçlarının Yapılandırılması Halinde Ödenecek Tutarlarının

T.C.. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI. Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü. Bağımsız Çalışanlar Prim Daire Başkanlığı. Mithatpaşa.

Prim Borçlarının Yapılandırılması

Aytu, 5.5 milyon kişiyi ilgilendiren GSS prim borcu affı için geri sayım başladı. Bu ayın sonuna kadar başvuru yapanların 2012 den bugüne.

Ssk Sgk Prim Borcu Yapılandırma Sorgulama

5 SGK yapılandırma taksitlendirme, yeni yasa tasarısının resmi gazetede Uygulama ile SGK çatısı altında sigortalı olan ve prim borçları.

Prim Borçlarının Yapılandırılması İçin Bugün Son

5 Prim borçlarının yapılandırılması için bugün son haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

Sgk Borç Yapılandırması İçin Son Gün

5 Prim ve SGK borçlarının yapılandırılması için son tarih 2 Şubat Pazartesi bitiyor. Pazartesi akşamından sonra yapılacak başvurular kabul.

Yapılandırma Başvurusunda Son Gün 2 Şubat

SOSYAL Güvenlik Kurumu SGK tarafından prim borçlarının yapılandırılması amacıyla 1 Ekim 2014 tarihinde başlatılan uygulama 2 Şubat.

Prim Borçlarının Yapılandırılması İçin Bugün Son Gün!

5 Prim ve SGK borçlarının yapılandırılması için bugün son gün. Saat 17.00 den sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Ssk Ve Bağ

Uzun bir zamandır, iş dünyasının beklediği prim borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin düzenleme nihayet Resmi Gazete de yayınlandı. Başvuru tarihine.

GSS prim borcu yapılandırma son tarih

GENEL

3337 Gün 23 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1