Pazartesi29.04.2024

Plüton

Plüton haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Plüton

NASA, TSİ 21.00 da başlayan sunumda Plüton sisteminden elde edilen ilk veriler hakkında bilgi verdi. New Horizons ekibinin üyeleri, Plüton ve.

Plüton

Plüton, formal adı 134340 Pluto, Güneş Sistemi nde bilinen en büyük ikinci cüce gezegen ve doğrudan Güneş in etrafında dönen en büyük on birinci cisim.

Plüton

NASA nın Plüton a yapacağı en yakın uçuş dün gerçekleşti. NASA Instagram hesabından yayınladığı foto 9 yıldır uzayda seyahat eden uzay.

Plüton'dan İlk Görüntü Geldi

İnsanlığın 1930 da tanıdığı Plüton un gerçek yüzünü tam 85 yıl sonra bugün gördük. Hatta Google bugüne özel bir doodle bile hazırladı.

Plüton Gizemli Gezegenden Dünyaya 'aşk Notu'!

13 Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA cüce gezegen Plüton dan ilk yakın çekim ve yüksek çözünürlüklü fotoğrafı yayınladı.

Plüton'dan Yeni Görüntüler Geldi

21 Cüce Gezegen dendi, bırakın cüceyi, gezegen bile değil dendi ama Plüton un dün çekilen ve bugüne kadar bize neye benzediğine dair bu.

Plüton'un Kocaman Kalbi Dünyayı Böyle Heyecanlandırdı

Plüton gezegeninin yüzeyine şu ana kadarki en yakın uçuşunu yapan NASA nınuzay aracı New Horizons tan Yeni Ufuklar ilk fotoğraf geldi.

Plüton'a En Yakın Mesafeye Ulaşıldı Sosyal Medya Coştu! İşte

2 1930 yılında keşfedilen bir gezegen olmasına rağmen halen belirsizliğini ilk günkü kadar koruyan bir Cüce Gezegen olan Plüton hakkında,.

7 Soru

Dün itibariyle artık Plüton u daha yakından tanıyoruz çünkü ta dibinden fotoğrafını çektik. Ve bunca yıldır beklenti içine giren Plütonseverler.

Plüton'da yaşam var mı?

BİLİM VE TEKNOLOJİ

3209 Gün 22 Saat 4 dk. önce yayınlandı

1