Cumartesi18.05.2024

petrol atık havuzu

petrol atık havuzu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Petrol Atık Havuzu

Edinilen bilgilere göre, Recepler köyündeki bazı köpekler, köy civarında bulunan bir petrol atık havuzuna düştü. Köpeklerinin petrol atık.

Petrol Atık Havuzu Haberleri

17 Batman merkez Recepler köyünde, köpeklerinin petrol atık havuzuna düştüğünü fark eden köylüler, önlem alınmadığı gerekçesiyle petrol.

Petrol Atık Havuzu Haberleri

14 Petrol Atık Havuzu Haberleri - Etraf Haber - Haberler - Son Dakika Haberleri.

Petrol Atık Havuzuna Düştüler! Çaresizce Kurtarılmayı Beklediler

14 Batman da yaşanan içler acıtan olayda petrol atık havuzuna düşen sokak arbedede sırasında ise köpekler petrol havuzunda unutuldu.

Petrol Atık Havuzu

6 Köyün yakınlarında bulunan petrol atık havuzuna köpekler düştü. yaşanan arbedede sırasında ise köpekler petrol havuzunda unutuldu.

Petrol Atık Havuzuna Düşen Köpeklerin Sahipleri Kampa Saldırdı

19 Köpeklerinin petrol atık havuzuna düştüğünü fark eden köylüler, önlem yaşanan arbedede sırasında ise köpekler petrol havuzunda unutuldu.

Köylüler Köpekleri İçin Petrol Kampına Saldırdı

1 Dün akşam saatlerinde köpeklerin havuza düştüğü haberi üzerine belediye ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden ekipler petrol atığı.

Atık Petrol Sahasına Düşen Köpekler Kurtarıldı

16 Atık perol havuzndan görüntü- Petrol içindeki köpeklerden detaylar- TPAO olan kişileri tek tek o balçik havuzunda boğmaktan zevk duyarim.

Atık Petrol Sahasına Düşen Köpekler Kurtarılmayı Bekliyor

Geçen yıl doğaya salınan kekliklerden bir çoğu atık petrol havuzu nedeniyle telef olurken, Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş, Keklik,.

Batman Recepler köyünde petrol atık havuzuna köpek düştü

GENEL

3332 Gün 5 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1