Perşembe16.05.2024

Pazarcı Esnaf Buluşması

Pazarcı Esnaf Buluşması haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Pazarcı Esnaf Buluşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazarcı Esnaf Buluşması etkinliğinde konuştu. ATO Congresium da Türkiye Pazarcılar, Meyveciler ve.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazarcı Esnaf Buluşması

1 Yorumlariniz editör onayindan geçtikten sonra yayinlanacaktir. Küfür, hakaret, büyük harf ve kisi ve kurumlari rencide edici yorumlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcı Esnafı İle Buluştu

28 dak. önce Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcı Esnafı İle Buluştu ve Sebzeciler Federasyonu tarafından düzenlenen Pazarcı Esnaf Buluşmasına katıldı.

Canikli Pazarcı Esnaf Buluşması Başlıklı Çalıştayda

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ATO Congresium da, Pazarcı Esnaf Buluşması başlıklı çalıştayda konuştu.

Canikli Pazarcı Esnaf Buluşması Başlıklı

52 dak. önce Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ATO Congresium da, Pazarcı Esnaf Buluşması başlıklı çalıştayda konuştu. AA, 25 Mart 2015.

Pazarcıların Buluşmasında Gerginlik

2 Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası, Ankara Kongre Merkezi ndeki esnaf buluşması için yerini aldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip.

Pazarcı Esnaf Buluşması

230 sanatçının çalışmalarıyla yer aldığı Uluslararası Kürdistan Sanat Buluşması Diyarbakır da başladı. Dünyanın birçok yerinden sanatçıların bir araya geldiği.

Erdoğan O Yaşantısıyla Örnek Biriydi

1 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazarcı Esnaf Buluşması nda konuşma yapıyor.

Canikli 'pazarcı Esnaf Buluşması' Başlıklı Çalıştayda Konuştu 25.03

47 dak. önce Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ATO Congresium da, Pazarcı Esnaf Buluşması başlıklı çalıştayda konuştu. 25 Mart 2015.

Canikli Pazarcı Esnaf Buluşması Başlıklı Çalıştayda Konuştu

52 dak. önce CANİKLİ, PAZARCI ESNAF BULUŞMASI BAŞLIKLI ÇALIŞTAYDA KONUŞTU - Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ATO.

Benim Gönlümdeki Pazar Yerleri...

51 dak. önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazarcı esnaf buluşmasında Meyveciler ve Sebzeciler Federasyonu na hitap etti. Cumhurbaşkanı.

Canikli Pazarcı Esnaf Buluşması Başlıklı Çalıştayda

44 dak. önce Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ATO Congresium da, Pazarcı Esnaf Buluşması başlıklı çalıştayda açıkladı . AA, 25 Mart 2015.

Pazarcı Esnaf Buluşması

15 dak. önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazarcı esnafının reklamı ATO Congresium da düzenlenen Pazarcı Esnaf Buluşmasında yaptığı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcılarla Buluştu

11 dak. önce Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü tarafından ATO Congresium da düzenlenen Pazarcı Esnaf Buluşmasında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcılarla Buluştu

20 Pazarcı esnafının sorunlarının giderilmesi için Türkiye Sebzeciler yaklaşık 6 bin esnafın katılacağı Pazarcı Esnaf Buluşması başlıklı çalıştay,.

Gümrük Bakanlığı 58 Bin Pazarcı Esnafının Sorunlarını Yarın

33 dak. önce Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcı esnaf buluşmasında konuşuyor - Canlı Yayın.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcı Esnaf Buluşmasında Konuşuyor

1 Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası, Ankara Kongre Merkezi ndeki yerini aldı. 9 otobüs ve özel araçlarla Ankara ya çıkarma yapan.

Pazarcıların Buluşmasında Gerginlik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazarcı esnaf buluşmasında Meyveciler ve Sebzeciler Federasyonu na hitap etti. Cumhurbaşkanı buradaki.

Video

16 dak. önce Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Genel ATO Congresium da düzenlenen Pazarcı Esnaf Buluşmasında yaptığı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcılarla Buluştu

18 dak. önce Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcı Esnafı İle Buluştu 25 Mart 2015 Federasyonu tarafından yapılan Pazarcı Esnaf Buluşmasına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcı Esnafı İle Buluştu

39 dak. önce Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel ATO Congresium da düzenlenen Pazarcı Esnaf Buluşmasında yaptığı.

Başkanlık Sistemine Geçmeye İhtiyacımız Var

1 Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcı esnaf buluşması ında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuştu

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, halkla buluşmaya devam ediyor. giden CHPli Şafak burada esnaf, vatandaş ve pazarcılarla buluşarak dert dinledi.

Halkın Milletvekili Halkın Arasında

13 5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ATO Congresium da, Pazarcı Esnaf Buluşması başlıklı çalıştayda yer alacak. Ankara/09.30.

25 Mart 2015'ten Önemli Gündem Başlıkları

4 Cumhurbaşkanı Erdoğan pazarcılarla buluşuyor tarafından ATO Congresium da düzenlenen Pazarcı Esnaf Buluşmasına katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazarcılarla Buluşuyor

Canikli, Pazarcı Esnaf Buluşması Başlıklı Çalıştayda Canikli, Pazarcı Esnaf Buluşması Başlıklı Çalıştayda Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, ATO .

Gumru Haberi Oku Gumru Haberi İzle Gumru Haberler

51 dak. önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazarcı Esnaf buluşmasında Meyveciler ve Sebzeciler Federasyonu na hitap etti. Cumhurbaşkanı.

Esnaf buluşması'nda esnaf ile basın arasında gerginlik

GENEL

3339 Gün 20 Saat 6 dk. önce yayınlandı

Başkanlık sistemi neden isteniyor?

POLİTİKA

3339 Gün 22 Saat 55 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazarcı Esnaf Buluşması konuşması

POLİTİKA

3339 Gün 23 Saat 17 dk. önce yayınlandı

1