Cumartesi11.05.2024

Paylaşım Dolabı

Paylaşım Dolabı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Paylaşım Dolabı

Buca Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği kentin iki noktasına kurduğu Paylaşım Dolapları ile ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadı. Gediz Sevgi.

Paylaşım Dolabı

58 dak. önce İzmirin Buca ilçesinde ihtiyaç sahipleri için hayata geçirilen Paylaşım Dolabı, vatandaşların derdine derman oluyor.

Bu Da 'paylaşım Dolabı'

Paylaşım Dolabı adı verilen projeyle, Kadıköylülere evlerinde kullanmadıkları ancak başkalarının işine yarayabilecek eşyaları paylaşma.

Kadıköy Belediyesi'nin 'paylaşım Dolabı'

Kadıköy Belediyesi nden örnek olacak bir uygulama! PAYLAŞIM DOLABI Feneryolu Sabit Pazarı na ihtiyaç sahipleri alabilsin diye kullanılmayan oyuncak,.. .

Paylaşalım Mı? Kadıköy Belediyesi Paylaşım Dolabı

Feneryolu Sabit Pazarı na ihtiyaç sahipleri alabilsin diye bir paylaşım dolabı yapılmış. Gerçekten harika bir fikir. Tüm belediyelerde bu çeşit fikirlerin hayata.

Harika Bir Fikir Paylaşım Dolabı – Beğendimbunu

Kadıköy Belediyesi tarafından oluşturulan Paylaşım Dolabı sayesinde oyuncaklar, eşyalar, kitaplar parsel parsel değil ama parça parça.

Chp

Kadıköy de paylaşım dolabı. Kadıköy Belediyesi tarafından Feneryolu Sabit Pazarı na ihtiyaç sahipleri alabilsin diye kullanılmayan oyuncak,.

Kadıköy'de Paylaşım Dolabı

Popüler videolar. Paramparça Filminin Fragmanı middot; Kemal Kılıçdaroğlu Ile Görüştürülmeyen Türbanlılar - Video Kemal Kılıçdaroğlu Ile Görüştürülmeyen.

İzmir Buca'da örnek uygulama: Paylaşım Dolabı

GENEL

3262 Gün 19 Saat 26 dk. önce yayınlandı

1