Cumartesi18.05.2024

patates fiyat

patates fiyat haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Patates Fiyatları 2015

Patates fiyatları ile ilgili diğer paylaşılan bilgileri göster 5064 adet. Patates fiyatları ile ilgili diğer fiyat paylaşımlarını görebilmek için önce bölgenizdeki bir ürün.

Nevşehir Patates Fiyatları 2015

Nevşehir Patates piyasası 1.605 paylaşım. Nevşehir/ Acıgöl Piyasası Genel Patates fiyatları. karapınar da 1600-2000 arası satılıyor. Dün, 23:07 | Misafir080223.

En Taze Patates Ve Soğan Çeşitleri Migros Sanal Market'te!

Migros mağazasında bulabileceğiniz tüm Pates çeşitleri, aynı fiyat ve kampanyalar üstelik teslimatta ödeme seçenekleri ile aynı gün adresinize teslimPatates.

Patates Fiyatları 2015

Güncel Patates Fiyatları 2015 Afyonkarahisar , Niğde ve Nevşehir patates fiyatları - piyasası incelememize devam ediyoruz.

Patates Fiyat

Dar ve orta gelirli sofraların vazgeçilmezi patatesin kilosu 5 liraya dayanarak ithal muz ve tavuk etiyle yarışır hale geldi. Rekor artışın sebebinin.

Türkiye Patates Üreticileri Pazarlama Ve Kalkındırma Birliği

5 liralık patateste büyük oyun! Marketlerde patatesin fiyatı 5 liraya ulaştı. Artışın perde arkasından stokçu çıktı. Nevşehir de 110 bin ton patates ele geçti.

Patatesteki Fiyat Artışına Üretici De Tepkili

Patatesteki fiyat artışına üretici de tepkili haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet EKONOMİ sayfasında!

Patates

patates-fiyati araması sonuçları bir tık ötenizde! Hemen tıklayın ve ve patates- fiyati na ulaşın!

Patatesın Kılosu Haberleri

haberleri, son dakika PATATESIN KILOSU haber ve gelişmeleri burada. Patates Fiyatları 15 Nisan dan Sonra Yeni Hasatla Birlikte Düşecek.

İstanbul Hal Fiyatları

Ürün, Birim, En Düşük Fiyat TL, En Yüksek Fiyat TL.. Patates Dev/sites/ haller/Style Library/Images/fiyat_resimler/6_75.jpg, Kilogram, 3 TL, 5 TL. Patates .

Patates fiyatları ne olacak?

EKONOMİ

3291 Gün 9 Saat 44 dk. önce yayınlandı

Patates fiyatları neden arttı? Patates fiyatları ne olur?

EKONOMİ

3322 Gün 10 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1