Salı21.05.2024

paramotor

paramotor haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Paramotor

Sahibinden satılık ikinci el hava araçları, yeni uçak, helikopter, planör, paramotor ve zeplin fiyatları Türkiye nin en büyük ilan sitesi sahibinden da.

Satılık Paramotorlar Sahibinden' Da

Paramotor hakkında merak edilenler. Motorlu yamaç paraşütü olarak da adlandırabileceğimiz paramotor nedir? Yamaç paraşütü için uygun hava koşullarının.

Paramotor

Ikarus Paramotor eğitimleri toplam 10 aktif günde içinde yapılır. Eğitime katılacak pilotlar en çok 4 kişilik gruplar halinde katılırlar. Teorik dersle başlayan eğitim.

Paramotor Eğitimi

İstanbul da 10 günlük Paramotor motorlu yamaç paraşütü eğitimi, paramotor dersleri ile sizde istediğiniz irtifada istediğiniz yerde özgürce uçabilirsiniz.

Paramotor Eğitimi 2490 Tl İstanbul Paramotor

Paramotor toplam ağırlık boş depo ile :28 kg black devil 170 tandem motor ile HARNES: Kumaş :Cordura Renk :Siyah Kilit ve klipsler :Austri.

Yerli Üretim Faribra Paramotor

4 Paramotor Motorlu Yamaç Paraşütü ile ilgili pratik bilgiler. Malzemeleri, avantajları, teknik bilgiler, yamaç paraşütü ile arasındaki farklar,.

Electric Paramotor

Kahramanmaraş ta, paramotorun kontrolünü kaybeden paraşütçü, hızla park halindeki otomobile çarptı. Olay anı, kazadan hafif sıyrıklarla.

Antalya Lara'da Paramotor kazası: 2 ölü

ASAYİŞ

3224 Gün 7 Saat 20 dk. önce yayınlandı

Kahramanmaraş'ta motorlu yamaç paraşütü kazası

GENEL

3327 Gün 19 Saat 22 dk. önce yayınlandı

1