Cumartesi18.05.2024

Özgür Suriye Ordusu

Özgür Suriye Ordusu haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Özgür Suriye Ordusu

Özgür Suriye Ordusu veya Hür Suriye Ordusu اَلْجَيْشْ اَلسُّورِي اَلْحُرّْ al-d͡ʒajʃ as- su:ri: al-ħurr‎ Suriye de kurulan, devlet başkanı Beşşar Esed ve rejimini.

Özgür Suriye Haber Ajansı

Halepte Özgür Suriye Bayrak Töreni - VİDEO Özgür Suriye Haber Ajansı Sitesini Nasıl Buldunuz? Çok İyi; İyi İslam Ordusu Daeş e karşı özel birlik kurdu !

Özgür Suriye Ordusu

ÖSHA - Özgür Suriye Haber Ajansı ile bağlantı kurmak için hemen Facebook a kaydol. olan ve namlusunu katliam yapanlara doğrultan Özgür Suriye Ordusu.

Ösha

5 yıldır iç kargaşanın yaşandığı Suriye de, halkın savaştan kaçışı devam ediyor. Halep ve çevresinde Özgür Suriye Ordusu ÖSO, diğer.

Özgür Suriye Ordusu

Hatay ın Reyhanlı ilçesinin karşısındaki Suriye nin İdlib iline bağlı Atme kasabasına rejime ait uçak tarafından hava saldırısı düzenlendi. Yerel kaynaklar, çok.

Özgür Suriye Ordusu Haberleri

Esed le konuşmak zorundayız Özgür Suriye Ordusu Haberleri - ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Suriye deki iç savaşın dördüncü yıl dönümünde Washington.

Özgür Suriye Ordusu

ulan şahit bile olmadığınız bir mücadeleyi gözü kapalı övüyorsunuz da suriye halkının neredeyse canlı yayınlanan özgürlük mücadelesine niye sövüyorsunuz.

Özgür Suriye Ordusu

Özgür Suriye Ordusu nun 14 bin savaşçısının, Erdoğan ın düşebilir dediği Halep i terk ettiği anlaşılıyor. Türkiye ye gelip gelmedikleri sorusu.

Özgür Suriye Ordusu Halep'i Terk Etti Lideri Türkiye'ye Kaçtı

Beyaz Saray dan yapılan açıklamaya göre, görüşmede IŞİD ile mücadelede işbirliği ile Irak ve Suriye ye güvenlik ve istikrarın getirilmesi konuları ele alındı.

Türkiye-Suriye sınırı mülteci yoğunluğu

GENEL

3340 Gün 1 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1