Pazar19.05.2024

Özer Türer

Özer Türer haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Özer Türer

Türer A.Ş. Seferihisar/İZMİR de,1.500.000 metrekarelik arazi üzerinde kurulmuş baharat ve uçucu yağ üretimi tesisleri, defne yaprağı kurutma fırınları, tane ve.

Türer A.ş.

Kecheese in yaratıcısı Özer Türer in macerası bir inatla başladıİzmirli işadamı Özer Türer, keçi sütü merakını yatırıma çevirmiş, şimdi de ihracat yapmanın.

Keçi İnadı Başarıyı Getirdi

Kecheese in yaratıcısı Özer Türer in macerası bir inatla başladı.

'keçi Sütü Kokar' Dediler Kokmayacağını İspatladım

haberleri, son dakika OZER TURER haber ve gelişmeleri burada. Ege Otları ve Keçi Sütünün Şifası, Dondurma Lezzetinde Buluşacak!.

Ozer Turer Haberleri

1 1964 yılında Seferihisar Sığacık ta doğan Özer Türer bugün Türkiye de Türer Ltd. Sti. geçmiş yıllarda ülkemizin ikinci 500 büyük firma liste.

Özer Türer Sakin Şehir'den Bir Başarı Öyküsü

Özer Türer den ve teknik elemanlarından bilgi alan grup üyeleri tarım ve hayvancılığa yaptığı değerli katkılar için Özer Türer i kutladılar. İşletmede yapılan keçi.

[Ege Vet] Hayvancılık San. Ve Ticaret Limited Şirketi

2008 den beri de İzmir İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı yapan, ayrıca İzmir Tarım Grubu na üye olan Özer Türer, iş dışı.

Özer Türer Ege Tv Ege Finans 07 07 2014

Hobi amaçlı başladığı yetiştiricilikte Türkiye nin en büyük küçükbaş hayvan çiftliklerinden birini yaratan Özer Türer, özellikle yılda 900 litre süt.

Alaçatı Ot Festivali: Keçi sütünden otlu dondurma

GENEL

3339 Gün 16 Saat 29 dk. önce yayınlandı

1