Cuma17.05.2024

örtülü ödenek

örtülü ödenek haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Örtülü Ödenek

Örtülü ödeneğin Başbakanın yanısıra Cumhurbaşkanının da emrine verilmesini eleştiren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanının.

Örtülü Ödenek

örtülü ödenek; kapalı istihbarat ve kapalı savunma hizmetleri, devletin millî güvenliği ve yüksek menfaatleri ile devlet itibarının gerekleri, siyasi, sosyal ve.

Örtülü Ödenek

örtülü ödenek, Gizli tutulan işlerde harcanmak için yetkililerin emrine verilen para , tahsisatımesture . örtülü ödenek benzeri: baş örtülü ödenek, yassıada.

Meclis'te Son Dakika... Cumhurbaşkanına Da Örtülü Ödenek

2 Meclis te son dakika. Cumhurbaşkanına da örtülü ödenek haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM.

Paralel Medyadan 'örtülü Ödenek' Çarpıtması

Tek merkezden yönetilircesine manşetlerinde ortak bir dil kullanan paralel medya, Meclis te kabul edilen Cumhurbaşkanlığına örtülü ödenek.

Örtülü Ödenek

2 Gazeteci-yazar Taha Akyol, Torba Yasa ya eklenen maddeyle Cumhurbaşkanı na örtülü ödenek hakkı verilmesini değerlendirdi. Akyol.

Taha Akyol Cumhurbaşkanı'na Örtülü Ödenek Yetkisi Anayasa'ya Aykırı

3 Bakan Yılmaz dan Örtülü ödenek açıklaması. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığına genel bütçeden aktarılacak örtülü.

Bakan Yılmaz'dan 'örtülü Ödenek' Açıklaması

Örtülü ödenek nedir, örtülü ödenek ne demek, örtülü ödenek anlamı, örtülü ödenek hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu.

Örtülü Ödenek Nedir? Örtülü Ödenek Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kasım ayında örtülü ödenekten 119 milyon TL lik harcama yaptı. Maliye Bakanlığı nca açıklanan kasım ayı bütçe.

CHP'den Cumhurbaşkanına örtülü ödenek verilmesine tepki

POLİTİKA

3335 Gün 14 Saat 19 dk. önce yayınlandı

1