Cumartesi04.05.2024

Ortodoks Kilisesi

Ortodoks Kilisesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ortodoks Kilisesi

Ortodoks Kilisesi, 4. ve 8. yüzyıllar arasında toplanmış Ekümenik Konsillerin kanonik olduğunu kabul eden bir Hıristiyan mezhebidir. Dünyada yaklaşık 225- 300.

Rum Ortodoks Patrikhanesi

Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi, Fener. Aya İrini, Topkapı; Aya Triada Kilisesi, Taksim; Aya Yorgi, Büyükada.

Süryani Ortodoks Kilisesi

İstanbul daki Rum Ortodoks kiliseleri kategorisindeki sayfalar. Bu kategoride toplam 8 sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların 8 tanesi görülmektedir.

İstanbul'daki Kiliseler Listesi

Hatay ın merkez ilçesi Antakya da bulunan Ortodoks Kilisesi nde düzenlenen ayini, Ortodoks Kilisesi ruhani liderlerinden Jan Dellüler ve.

Kategoriistanbul'daki Rum Ortodoks Kiliseleri

İstanbul kiliseleri, gerek mimari yapıları gerek temsil ettiği değerler açısından St . George Fener Yunan Ortodoks Kilisesi Fener semtinde bulunmakta ve aynı.

Ortodoks Kilisesi

Oysa bu ve buna benzer anlamlar veya düşünceler Kilisenin tabiatını ve özünü Doğu Ortodoks Kilisesi ni oluşturan başlıca Kiliseler sırası ile İstanbul Fener.

Ortodoks Kilisesi

3 İstanbul daki Aya İlia Rus Ortodoks Kilisesi, 41 yıl sonra, yeniden ibadete açıldı. Fener Rum Patrikhanesi nde görevli peder Visarion tarafından.

İstanbul'un En İyi Kiliseleri

The Archdiocese of the Syrian Orthodox Church in Istanbul; includes news, profile of the Archbishop, location, and background information about the church and.

6-7 Eylül 1955 olayları için anma ayini düzenlendi

ASAYİŞ

3162 Gün 10 Saat 37 dk. önce yayınlandı

Hatay'da Paskalya Bayramı kutlamaları

GENEL

3309 Gün 20 Saat 44 dk. önce yayınlandı

1