Pazar05.05.2024

Ordu-Giresun Havaalanı

Ordu-Giresun Havaalanı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ordu

Türkiye nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı projesi olan Ordu-Giresun Havalimanı nın açılış tarihi belli oldu ve üst yapı çalışmalarının görselleri yayınlandı.

Ordu Giresun Havalimanı

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havaalanı nın üst yapı hizmetlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Havaalanı Mayıs.

Ordu

Ordu Giresun Havaalanı. 15.196 beğenme · 3.120 kişi bunun hakkında konuşuyor. Ordu Giresun Uluslararası havalimanı.

Ordu

ordu giresun havalimani haberleri, güncel ordu giresun havalimani haber ve fotoğrafları ile en yeni ordu giresun havalimani gelişmeleri burada.

Ordu Giresun Havaalanı

Ordu-Giresun Havalimanı, Ordu nun Gülyalı ve Giresun un Piraziz ilçeleri arasında inşa edilen sivil kategorideki havalimanıdır. Yapımı devam etmekte olup ,.

Ordu

Deniz üzerine inşa edilen dünyanın ikinci, Avrupa nın ve Türkiye nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı Projesi havadan görüntülendi.

Ordu

Ordu-giresun Havalimanı haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! Ordu- giresun Havalimanı ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Video

Avrupa ve Türkiye nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı nın resmi açılışı, 15 Mart 2015 te yapılacak..

Ordu

ordu ve giresun sehirlerinin ortasina yapilan havaalanina devlet buyuklerimizin uygun gordugu isim. koca devlet erkaninda ingilizcenin slangindan anlayan bir.

Ordu

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu-Giresun Havaalanı nın Mart ayı içinde hizmete gireceğini, tarifeli uçuşların ise Mayıs ayı sonunda.

Ordu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada, Türkiye nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun.

Ordu

Denize dolgu yapılarak inşa edilen Dünya nın üçüncü Türkiye nin ilk deniz üstü havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun havalimanı Mart ayında.

Ordu

Ordu-Giresun Havalimanı Projesi havadan görüntülendi. Yapımı süren Ordu- Giresun Havalimanı Projesi, helikopterle havadan görüntülendi. 1 middot; 2 middot; 3 middot; 4 middot; 5 middot; 6 .

Ordu

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, yapımı süren Ordu-Giresun Havaalanı nın terminal binası projesinin revize edildiğini belirterek, havaalanının yolcu.

Kanalturk Ordu Giresun Havaalanı

Türkiye nin denize kurulacak ilk havaalanı olma niteliğini taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı için deniz dolgusu çalışmaları 3 vardiya, 24 saat esasına göre.

Ordu

ordu-giresun-havalimani araması sonuçları bir tık ötenizde! Hemen tıklayın ve ve ordu-giresun-havalimani na ulaşın!

Ordu

Yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi, helikopterle havadan görüntülendi.

Ordu

​​Deniz dolgusu ile Avrupa da tek, dünyada Japonya dan sonra ikinci havalimanı olacak Ordu-Giresun Havalimanı nda 417.500 m³ temel ve kırmataş dolgu,.

Ordu Giresun Havalimanı'nın Son Hali Acunn

Ordu-Giresun Havaalanı inşaatı yapım sözleşmesinde imzalar atıldı.İçişleri Bakanı İdr.

Ordu

Uçuş Bilgileri Rehberi, THY Uçuş Bilgileri, Havaalanı Uçuş Bilgileri, Uçak Uçuş Saatleri, Ordu - Giresun Havalimanı Adresi, Ulaşım Haritası ve İletişim Bilgileri.

Ordu

Mayıs ayının başından itibaren hem AnadoluJet hem de Türk Hava Yolları, tarifelerine Ordu-Giresun Havalimanı nı koydu. Yıllardır bu projenin.

Ordu

186 mekanına 26 ziyaretçiden 1.221 fotoğraf ve Ordu - Giresun Havalimanı İnşaatı tavsiyeye bak. Hava limani bitmek uzere:-

Ordu

ilk uçaklar inmeden bittiğine inanmayacağım havaalanıdır. bkz:orgi havaalanı.

Ordu

cumhurbaşkanı abdullah gül çeşitli temas ve incelemeler gerçekleştirmek üzere bulunduğu ordu da ordu giresun havaalanı inşaat sahasını inceledi.

Ordu Giresun Havaalanı

Ordu ve Giresun daki yaklaşık 20 sivil toplum kuruluşu, Türkiye nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı, Ordu ve Giresun illerinin ortak hayali Ordu-Giresun.

Cumhurbaşkanı Gül Ordu

Türkiye nin ve Avrupa nın tek, dünyada ise Japonya dan sonra ikinci olan, deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı nın.

Ordu

ordu giresun havalimani haberleri, güncel ordu giresun havalimani haber ve fotoğrafları ile en yeni ordu giresun havalimani gelişmeleri burada.ordu giresun.

Ordu

Ordu - Giresun Havaalanı Temel Atma Töreni. «12345.2627» middot; Ordu - Giresun Havaalanı Temel Atma Töreni. Paylaş. Diğer Foto Galeriler. İŞTE TGS NİN YENİ.

Ordu-Giresun Havalimanı seferleri ne zaman başlayacak?

GENEL

3285 Gün 7 Saat 46 dk. önce yayınlandı

Ordu-Giresun Havalimanı uçak seferleri

GENEL

3288 Gün 6 Saat 14 dk. önce yayınlandı

Ordu Giresun Havalimanı ne zaman açılacak?

GENEL

3296 Gün 4 Saat 39 dk. önce yayınlandı

Ordu-Giresun Havaalanı son durum

GENEL

3301 Gün 1 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1