Salı07.05.2024

Onur Şipal

Onur Şipal haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Onur Şipal

Onur Şipal d. 17 Mart 1989, Türk boksör. 1.72 m boyunda, 69 kg.dır.. Fenerbahçe Kulübü nde boks yapmaktadır. sikletinde avrupa şampiyonluğu, dünya.

Onur Şipal

Şehir turu sonrasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Onur Şipal in memleketi Bayburt a büyük sevinç.

Onur Şipal'e Bayburt'ta Coşkulu Karşılama!

Milli gururumuz Onur Şipal AIBA Pro Boxing turnuvası üçüncü maçında Denys Lazarev e ringi dar etti. Şipal maçı ikinci maçında olduğu gibi raund vermeden 6- 0.

Onur'umuzsun Şipal

Milli Boksörümüz Onur Şipal, Kenyalı rakibini 6-0 sayı ile yenerek adete ringde ders verdi. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları nda ülkemizi temsil edebilmek adına.

Onur Şipal Olimpiyat Vizesini Aldı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio de Janeiro Olimpiyat Oyunları na katılmaya hak kazanan Milli boksörümüz Onur Şipal için.

Onur Sıpal Vs Luca Podda

Onur Şipal, AIBA APB LİG sezonu 69 kilo finalinde Kenyalı Okwiri i yenerek, 2016 Rio Olimpiyatları na katılma hakkı kazandı.

Onur Şipal 2016 Rio Olimpiyatları Vizesini Aldı

Onur Şipal, olimpiyat vizesini aldı haberi ve diğer kategorilerden en güncel en son haberler size doğru haber i ulaştırmak için Dünya da.

Onur Şipal Olimpiyat Vizesini Aldı Haberi Dünya'da

Milli boksör Onur Şipal, Uluslararası Boks Birliği AIBA Profesyonel Boks Turnuvası nın 69 kilo finalinde, Kenyalı Rayton Okwiri i yenerek, 2016.

Onur Şipal Olimpiyat Vizesini Aldı – Fotomaç – 24 Ocak 2015

Milli boksör Onur Şipal, Uluslararası Boks Birliği Profesyonel Boks Turnuvası nın 69 kilo finalinde, Kenyalı Rayton Okwiri i yenerek, 2016 Rio.

Onur Şipal Olimpiyat Vizesini Aldı

Fenerbahçeli milli boksör Onur Şipal, Uluslararası Boks Birliği nin AIBA düzenlediği profesyonel boks turnuvasında, 69 kilodaki üçüncü.

Onur Şipal Finale Yükseldi

Fenerbahçeli Boksörlerimiz Adem Kılıçcı ve Onur Şipal ile Boks Şube Kaptanımız Mert Öztemel in konuşmalarından derlediğimiz satır başları.

Adem Kılıçcı

Altın kemeri beline takan milli boksörümüz, memleketinde davul zurnayla karşılandı.

Onur Şipal'e Muhteşem Karşılama

Önder ŞİPAL, İstanbul. 1349 likes · 13 talking about this. 19 YILDIR SPORCU 13 YILDIR MİLLİ TAKIMDA GÖREV YAPIYOR.

Önder Şipal

Ayağında Bakü de ringe çıkan Milli Boksörümüz Onur Şipal Kenya lı rakibi Rayton Nduku Okwiri yi yenerek hem Altın Kemeri kazandı hemde.

Onur Şipal On Vimeo

haberleri, son dakika ONUR SIPAL haber ve gelişmeleri burada. Düzeltme Onur ve Adem, Unvan Koruyacak Başlıklı Haberimizde Yer Alan Önder Şipal İsmi..

Onur Sıpal Haberleri

Onur Şipal, 1989 senesi Mart ayının 17. günü, bir Cuma günü doğdu. 26. yaşına basacağı bir sonraki doğum gününe, bugünden itibaren 6 gün var.

Onur Şipal Kimdir Ve Hakkında Bilgi

Onur Şipal Altın Kemerle Birlikte Olimpiyat Vizesini Aldı-Video Haber. Albümün Tarihi: 26 Ocak 2015; Bu Albüm 595 defa okundu. Sosyal Medyada Paylaş.

Onur Şipal Altın Kemerle Birlikte Olimpiyat Vizesini Aldı

Onur Sipal - Official APB Profile of Turkish Welterweight and Beijing 2008 Olympian.

Onur Şipal Olimpiyat Vizesini Aldı

Milli boksör Onur Şipal, Uluslararası Boks Birliği AIBA Profesyonel Boks Turnuvası nın 69 kilo finalinde, Kenyalı Rayton Okwiri i yenerek, 2016 Rio.

Onur Şipal Olimpiyat Vizesini Aldı Foto Galeri 1. Sayfa

Onur Şipal, AIBA APB LİG sezonu 69 kilo finalinde Kenyalı Okwiri i yenerek, 2016 Rio Olimpiyatları na katılma hakkı kazandı. Milli sporcu dört.

Onur Şipal Olimpiyat Vizesini Kaptı

73 kiloda ringe çıkan boksörümüz Onur Şipal, Rus rakibi Sukhrab Shidaev e oy birliği ile 3-0 mağlup oldu. Bu galibiyetle konuk ekip Kremlin Bears, maçta.

Onur Şipal

Düzeltme Onur ve Adem, unvan koruyacak başlıklı haberimizde yer alan Önder Şipal ismi kaynağından Onur Şipal olarak düzeltilmiştir.

Önder Şipal

Şehir turu sonrasında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Onur Şipal in memleketi Bayburt a büyük sevinç.

Onur Şipal'e Çoşkulu Karşılama

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI BAYBURT - MERKEZ - Maden Ortaokulu Ana Sayfa Haberler Bayburt´un onuru, Onur ŞİPAL dünya şampiyonu.

Maden Ortaokulu

Adem Kılıçcı dan sonra bir başka milli boksorümüz Onur Şipal de 2016 Rio Olimpiyatları na gitmeye hak kazandı. IBA Pro Boxing.

1