Cuma17.05.2024

ön seçim

ön seçim haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ön Seçim

CHP de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu nun içinde bulunduğu bin 871 aday adayının yarışacağı ön seçim hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Cumhuriyet Gazetesi

21 Kılıçdaroğlu ndan önseçim sürprizi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı olabilmek için İzmir 2 nci.

Kılıçdaroğlu İzmir'de Ön Seçimde Partili Adaylarla Yarışacak

23 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı olabilmek için İzmir 2′ nci bölgeden 29 Mart Pazar günü yapılacak ön seçime.

Chp'de Önseçim Hareketliliği

3 CHP Genel Merkezi, 26 yıl sonra 55 bölgede aldığı ön seçim kararıyla hareketli günler geçiriyor.

Chp'de Önseçim Yarışı Kılıçdaroğlu'na 77 Rakip Çıktı

2 Kontenjan adaylığı yerine İzmir de ön seçime girme kararı alan CHP lideri listeye girmek için 77 isimle yarışacak. CHP de Kılıçdaroğlu, Baykal.

İşte Chp İstanbul Ön Seçim Aday Sıra Numaraları

İşte CHP İstanbul 1 inci, 2 inci ve 3. üncü bölge ön seçim aday adaylarının sıra numaraları.

İşte Chp'de Ön Seçim Yapılacak İller

İşte CHP de ön seçim yapılacak iller. CHP PM, hangi bölgede nasıl bir aday belirleme yöntemi izleyeceğini kararlaştırdı. İşte CHP de ön seçim yapılacak iller.

Kılıçdaroğlu İzmir İkinci Bölgeden Ön Seçime Girecek

9 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir 2. bölgeden ön seçime girme kararı aldı. 2 nci bölgede geçen yılki seçimlerde CHP 5 ilçede ilk.

Chp'de Ön Seçim Çatlağı

19 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu nun İzmir den ön seçime gireceğinin açıklanmasının ardından CHP içinde ön seçim tartışmaları başladı.

Abd Başkanlık Seçimleri

Ön seçimler bütün eyaletlerde aynı gün içinde yapılmaz. Ön seçimler başkanlık seçiminin yapılacağı yılın Ocak ayında tek tek bazı eyaletlerde başlar ve Haziran .

Chp İstanbul Ankara Ve İzmir'de Önseçim Yapacak

5 CHP 7 Haziranda yapılacak milletvekili genel seçimlerinde İstanbul, Ankara ve İzmirde adaylarını önseçim ile belirleme kararı aldı.

Atama Mı Yoksa Ön Seçim Mi Yapılacak?

Ön seçim yapacağız diye bir şey yok diye konuşan Sayın Kılıçdaroğlu nun bu konuşmaları bilhassa Ege illeri ve ilçelerinde belediye başkan adayı olacak çok.

Chp 55 Bölgede Ön Seçim Yapacak

5 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Koç, CHP, 85 seçim bölgesinin 55 inde milletvekili adaylarını, üyelerinin katılımıyla ön seçim.

Chp Trabzon İl Yönetiminden Önseçim Eylemi

CHP Trabzon İl Yönetiminden önseçim eylemi haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Chp'den Önseçim Kararı

5 CHP den önseçim kararı haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Chp'de 'tıpış Tıpış' Ön Seçim

5 Önceki gün CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK nerelerde ön seçim ve nerelerde merkez yoklaması yapılacağını.

Chp'de Ön Seçim Olacak Mı?

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Kemal KILIÇDAROĞLU başkanlığında toplanan ve 9 saat süren CHP Parti Meclisi PM toplantısında yerel seçimlere.

Chp'de Ön Seçim Yarışı

2 Kontenjan adaylığı yerine İzmir de ön seçime girme kararı alan CHP lideri listeye girmek için 80 isimle yarışacak. CHP de Kılıçdaroğlu, Baykal.

Chp Ön Seçim Bilinmesi Gerekenler

3 Önseçim 29 Mart 2015 Pazar günü yapılacaktır. Partiler hangi seçim çevresinde önseçim yapacağını en son 15 Mart 2015 tarihinde YSK ya.

Çanakkale Chp'de Ön Seçim Kesin Sonuçları Açıklandı…

CHP İl Başkanlığı ndan yapılan açıklamaya göre il merkezi ile birlikte ilçelerde gerçekleştirilen ön seçimde 33 sandıkta 10119 üyeden 7183 ünün oy kullandığı.

Söz Ver Kılıçdaroğlu; Tüm İllerde Üyelerle Önseçim Olacak

SÖZ ver Kılıçdaroğlu; tüm illerde üyelerle önseçim olacak. 28 beğenme. yerel ve genel seçimlerde adayların, partide yöneticilerin üyelerce seçilmesi.

Chp'de Ön Seçim Heyecanı

CHP nin önemli bir yöneticisinden aldığım bilgiye göre; başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere en az 50 seçim bölgesinde ön seçim önerisi PM nin onayına.

Kılıçdaroğlu İzmir'de Ön Seçime Girecek

6 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran da yapılacak genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için İzmir 2 nci bölgeden 57 nci.

Chp Üyelerle Ön Seçim Yapmalıdır

CHP, üyelerle ön seçim yapmalıdır. 29.12.2013

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ön seçim ve demokrasi tweeti

POLİTİKA

3346 Gün 10 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1