Çarşamba08.05.2024

Nurcan Taylan

Nurcan Taylan haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nurcan Taylan

Nurcan Taylan üstte, koparmada ilk hakkında denediği 77 kiloyu başarıyla kaldırdı. İkinci hakkında ise 80 kiloyu kaldıramayan olimpiyat.

Nurcan Taylan

Nurcan Taylan 29 Ekim 1983, Ankara, Hafik, Sivaslı bir aileden doğma Türk haltercidir. Türkiye ye Olimpiyat Şampiyonluğu kazandıran ilk kadın sporcu.

Nurcan Taylan

1 Avrupa Halter Şampiyonası nda ilk altın madalya Nurcan Taylan la geldi. Gürcistan ın başkenti Tiflis te düzenlenen Büyükler Avrupa Halter.

Nurcan Taylan'dan Altın Madalya

Nurcan Taylan 48 kiloda 5 olimpiyat ve 3 Dünya rekoru kırarak Türkiye ye olimpiyatlarda altın madalya getiren ilk kadın oldu. Ondan önce, 1992 Barcelona da.

Olimpiyatta İlk Altın Kadın Nurcan Taylan

Nurcan Taylan. 3.475 beğenme · 8 kişi bunun hakkında konuşuyor. Nurcan Taylan 29 Ekim 1983, Ankara da Sivas, Hafikli bir aileden doğma Türk kadın.

Nurcan Taylan

1 ürcistan da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası nda kadınlar 48 kiloda Nurcan Taylan koparmada 81 kiloluk derecesiyle altın.

Halterde İlk Altın Nurcan Taylan'dan Geldi

1 Milli halterci Nurcan Taylan, Gürcistan da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası nda altın madalya kazandı.

Nurcan Taylan'dan Altın Madalya!

1 Milli halterci Nurcan Taylan, Gürcistan da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası nda kadınlar 48 kiloda koparmada altın, Sibel Özkan Konak.

Nurcan Taylan Altın Madalya Kazandı

2004 atina olimpiyatlarinda, koparmada ilk hakkinda 90 kilo kaldiran; ikinci hakkinda 95 kilo kaldiran; ucuncu hakkinda ise 97.5 kilo kaldirarak yeni dunya ve .

Avrupa Halter Şampiyonasında madalya kazanan halterciler

SPOR

3315 Gün 3 Saat 54 dk. önce yayınlandı

1