Pazar05.05.2024

noter kurası

noter kurası haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Temizlik Görevlisi Alımı Noter Kurası Sonucu

Temizlik Görevlisi Alımı Noter Kurası Sonucu Yayın tarihi: 20.09.2014 - 12:28. Kurumumuzda temizlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere alınacak 2 personel için.

Noter Kurası

Spor Toto oyun programının 1 hafta önceden açıklanması nedeniyle oyun kuralları gereği 9 Süper Lig maçının sonucu noter kurasıyla.

Noter Kurası

İl Göç Uzman Yardımcıları Noter Kurası İle Yerleştirildi. İl Göç Uzman Yardımcılığı Giriş Snavını kazananlardan süresi içinde evrak teslim eden.

İl Göç Uzman Yardımcıları Noter Kurası İle Yerleştirildi

İl Göç Uzman Yardımcıları Noter Kurası İle Yerleştirildi middot; GÖÇ UZMAN VE İL GÖÇ UZMANLIĞI YÖNETMELİKLERİ YAYIMLANDI middot; ADRES BİLDİRİMİ BELGELERİ.

İl Göç Uzman Yardımcıları Noter Kurası İle Yerleştirildi

15 12 Mayıs a kadar devam edecek olan başvuruların sonucu ise noter huzurunda çekilen kura sonucunda 20 Mayıs ta belli olacak.

Sincan Belediyesi'nde Staj Görecek Öğrenciler Noter Kurası İle

9 dak. önce 1 hafta önceden açıklanan Spor Toto programında bu haftaki 9 Süper Lig maçının sonucunu noter kurası belirleyecek. Spor Toto da noter.

Ligler Ertelendi Talihliler Kuraya Kaldı

SİNCAN BELEDİYESİ NDE STAJ GÖRECEK ÖĞRENCİLER NOTER KURASI İLE BELİRLENDİ. thumb. Galeriyi daha rahat gezmek için klavyenizdeki tuşlarını.

Sincan Belediyesi'nde Staj Görecek Öğrenciler Noter

5 İŞKUR Niğde İl Müdürlüğünün ücretlerini vereceği 120 kişilik kısa adı TYP olan Toplum Yararına Programı noter kurası.

İşkur Typ'den 120 Kişi Kura İle Seçildi

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE İSTİHDAM EDİLECEKLERİN TYP NOTER KURASI TAMAMLANDI… Aydın da İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine.

Maç sonuçları noter çekilişi ile belirlenecek

SPOR

3313 Gün 18 Saat 37 dk. önce yayınlandı

1