Cuma17.05.2024

Norveç petrol firması Statoil

Norveç petrol firması Statoil haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ersümer Norveç`de Santral Kurmak İstiyor

Ersümer, Norveç`de Santral Kurmak İstiyor başlıklı Bigpara haberi ve en güncel ilgi duyduklarını belirterek, Norveç`in petrol alanında devlet firması Statoil`in.

Statoilimiz/denizhaber

Statoil , BTC petrol boru hattýna, Hazar denizi altýndan yapýlacak Aktav-Bakü boru Norveç petrol şirketi Statoil Hydro, rüzgar türbinini gelecek sene kuracak .

Statoil Şah Deniz Projesi'ndeki Hissesini Sattı

Norveç in enerji şirketi Statoil, Şah Deniz Projesi ndeki yüzde 15,5 lik AGSC yüzde 12,4 lük payını, petrol ve gaz şirketi Petronas a 2,25.

'kdv Liderlerin Gündemine Gelebilir'

Bu arada, Ersümer, Norveç in Fındıklı-Arhavi de 150 megawaat gücünde bir ilgi duyduklarını belirterek, Norveç in petrol alanında devlet firması Statoil in.

Statoil İki Büyük Offshore Projesini Erteledi Sayfa

Enerji Günlüğü - Norveçli petrol ve gaz şirketi Statoil, maliyetleri düşürmek için Kuzey Denizi`nde bulunun iki büyük offshore petrol projesini erteledi. Tokat` taki RES ihalesini kazanan firma yıllık tahmini üretim rakamında.

Eski Devlet Başkanının Oğluna Hapis Cezası

Öte yandan 2004 yılında Norveç mahkemesi, Haşimi yi Norveç petrol firması Statoil den şirket adına kazançlı anlaşmaları garanti altına almak.

Mehdi Haşimi Rafsancani'ye Yolsuzluktan 15 Yıl Hapis

Mehdi Haşimi, İran Milli Petrol Şirketi nin üst düzey yöneticiliğini yaptığı dönemde Norveçli petrol şirketi Statoil den rüşvet alarak karşılığında.

İran'da Yolsuzluk İddiaları Güncel 125948

2 4 Şubat ta, Norveçli petrol şirketinin 2002-2003 yıllarında Güney Pars Norveç petrol şirketi Statoil tarafından 2006 da yapılan açıklamada,.

Enerji Enstitüsü

Soru

Eski Devlet Başkanı'nın oğluna rüşvet ve yolsuzluktan 15 yıl hapis

DÜNYA

3348 Gün 22 Saat 10 dk. önce yayınlandı

1