Pazartesi06.05.2024

Nihat Doğan hakkında başlatılan soruşturma

Nihat Doğan hakkında başlatılan soruşturma haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nihat Doğan Özgecan Tweeti Nedeniyle İfade Verdi

5 Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Nihat Doğan savcılığa verdiği ifadede, Zamanında Ahmet.

Nihat Doğan Özgecan Tweeti Nedeniyle İfadeye Çağrıldı

Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, savcılık tarafından ifadeye çağrıldı.

Nihat Doğan Hakkında Başlatılan Soruşturma

Basın Suçları Bürosu savcılarından Umut Tepe, suç duyurularını değerlendirerek Doğan hakkında soruşturma başlatmıştı. İfade vermek üzere.

Nihat Doğan Savcıya İfade Verdi

5 Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, ifade vermek için adliyeye geldi.

Nihat Doğan Savcıya İfade Veriyor

5 Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, ifade vermek için adliyeye geldi.

Cumhuriyet Gazetesi

5 Nihat Doğan savcılık ifadesinde üzerine atılı suçlamaları redderek, Hakkımda üzerine hakkında soruşturma başlatılan Türkücü Nihat Doğan,.

Nıhat Dogan Tweet Haberleri

Nihat Doğan, Kendisini Ahmet Kaya ile Savundu Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Nihat Doğan savcılığa verdiği.

Nihat Doğan

Şarkıcı Nihat Doğan, Mersin de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan ın Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Nihat.

Nihat Doğan İfade Verdi

5 Özgecan Aslan ın ölümünün ardından attığı tweet nedeniyle, bir vatandaşın şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan türkücü Nihat.

Son Dakika Nihat Doğan Haberleri

17:40 Nihat Doğan, Kendisini Ahmet Kaya ile Savundu Özgecan Aslan için attığı tweet nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Nihat Doğan savcılığa.

Nihat Doğan tweet davası için Ahu Sungur ifade verecek

MAGAZİN

3329 Gün 23 Saat 18 dk. önce yayınlandı

1