Pazar05.05.2024

New York Sinema Günleri

New York Sinema Günleri haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

New York Sinema Günleri

Abd de her yıl düzenlenen new york sinema günleri sinemaseverlerin katılımı ile bu yıl ülkenin ünlü brooklyn köprüsü parkı nda.

New York Sinema Günleri

3 NEW ABD de, New York Sinema Günleri etkinliği kapsamında Brooklyn Köprüsü Parkı nda film gösterimi gerçekleştirildi. AA, 24 Temmuz 2015.

New York Sinema Günleri

2 NEW YORK AA - ABD de, New York Sinema Günleri etkinliği kapsamında Brooklyn Köprüsü Parkı nda film gösterimi gerçekleştirildi.

New York Sinema Günleri

13 NEW YORK AA - ABD de, New York Sinema Günleri etkinliği kapsamında Brooklyn Köprüsü Parkı nda film gösterimi gerçekleştirildi.

Abd'de New York Sinema Günleri Başladı

51 dak. önce ABD de her yıl düzenlenen New York Sinema Günleri sinemaseverlerin katılımı ile bu yıl ülkenin ünlü Brooklyn Köprüsü Parkı nda.

New York Sinema Günleri

3 New York Sinema Günleri videosunu izlemek için sitemizi ziyaret edin.

Sinema Günleri Newyork'ta Beş Minare

Yapım:2010 ~ ABD, Türkiye Tür:Aksiyon, Casusluk, Dram, Macera, Polisiye, Politik Yönetmen:Mahsun Kırmızıgül Oyuncular:Haluk Bilginer, Engin Altan.

1. Uluslararası İstanbul Sinema Günleri'nde Gösterilen Filmler

Uluslararası İstanbul Sinema Günleri ilk kez 10. Uluslararası Fransa, 1981. New York, New York middot; New York, New York middot; Martin Scorsese, ABD, 1977.

New York Sinema Günleri Başladı

19 dak. önce ABD de geleneksel New York Sinema Günleri, sinemaseverlerin katılımı ile bu yıl ülkenin ünlü Brooklyn Köprüsü Parkında gerçekleştirdi.

New York Sinema Günleri

2 GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Brooklyn Köprüsü Parkı nda toplanan sinemaseverlerden detaylar New York Sinema Günleri- Brooklyn Köprüsü.

New York Sinema Günleri başladı

KÜLTÜR-SANAT

3208 Gün 8 Saat 47 dk. önce yayınlandı

1