Cumartesi18.05.2024

Necati Güngör

Necati Güngör haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Necati Güngör

1949 da Malatya da doğan Necati Güngör, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nde okuduğu yıllarda yayımlanan öyküleriyle edebiyat çevrelerinde ilgi gördü.

Necati Güngör

Necati Güngör - Kitap. kitabı çıktığında e-posta ile haberdar edilirsiniz! Necati Güngör: Ürünleri aşağıdadır. Katkıda bulunduğu ürünleri görmek için tıklayın.

Necati Güngör

Necati Güngör yazarın tüm eserleri ve kitapları. Necati Güngör. Tümünü Görüntüle. Sırala: Varsayılan, Ürün Adı A - Z, Ürün Adı Z - A, Ucuzdan gt; Pahalıya.

Necati Güngör

Mehmet Necati Güngör Facebook ta. Mehmet Necati Güngör ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü.

Mehmet Necati Güngör

Necati Güngör. 1949′da Malatya da doğdu, İÜ Hukuk Fakültesi nde okuduğu yıllarda yayımlanan öyküleriyle edebiyat çevrelerinde ilgi gördü. 1979′da Sevgi .

Necati Güngör – Notos Kitap

Resimden çıkıp gelmiş bir anne, dedesinin dizinden inmeyen çocuk, üvey babasına hırslanan delikanlı… hepsi birer öykü kahramanıEditörlüğünü, eleştirmen ve.

Köprü Kitaplar 4

Necati Güngör middot; Notos Kitap. Hayvanların Sır Dolu Dünyası, insanın yanı başındaki hayvanların ne denli bilinmezlerle dolu dünyaları olduğunu anlatıyor. Aslında.

Necati Güngör Kitapları

The latest Tweets from mehmet necati güngör mnecatigungor: Gökçek, otobüslerde istiflenen yolcuların bedduasına mı uğradı?

Mehmet Necati Güngör Mnecatigungor

Necati Güngör, Yazıcıya Gönder. 27 Mart 1949 - : Yazar. Malatya da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Malatya da tamamladı. İ.Ü. Hukuk Fakültesini bitirdi.

Zonguldak Ereğli'de kadın sürücü çocuk parkına uçtu

ASAYİŞ

3336 Gün 9 Saat 28 dk. önce yayınlandı

1