Çarşamba22.05.2024

müzeye operasyon

müzeye operasyon haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Polisten Ev Görünümlü Kaçak Müzeye Operasyon

5 Afyonkarahisar da, tarihi eser kaçakçılığı yaptığı belirlenen bir şahsın evine düzenlenen polis operasyonunda, adeta bir müzeyi dolduracak.

Müzeye Operasyon

Asker kılığında müzeyi basan bir grup saldırgan, içeride bulunan 20 ziyaretçiyi rehin aldı. 2 saat sonra müzeye operasyon yapan polis ekipleri;.

Polisten Ev Görünümlü Kaçak Müzeye

Afyonkarahisar da, tarihi eser kaçakçılığı yaptığı belirlenen bir şahsın evine düzenlenen polis operasyonunda, adeta bir müzeyi dolduracak kadar tarihi ese.

Kanlı Müze Baskını 22 Ölü 24 Yaralı

19 Saldırının ardından müze çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, müzeye operasyon düzenledi. Operasyonda 2 saldırgan.

Haber 10

23 Tunus polisinin saldırının gerçekleştiği müzeye operasyon başlatmasının ardından çıkan çatışmada bir Tunus polisi hayatını kaybederken,.

Tunus'ta Film Gibi Operasyon Müzeyi Rehin Aldılar! 2015 Güncel

21 Tunus ta silahlı kişilerin parlamento binasının yanındaki müzeye girerek turistleri rehin alması üzerine güvenlik güçleri binaya operasyon.

Polisten Ev Görünümlü Kaçak Müzeye Operasyon

POLİSTEN EV GÖRÜNÜMLÜ KAÇAK MÜZEYE OPERASYON. Kaynak: Süperhaber - Buğün devamını oku. Dün Eklenen Haberler; POLİSTEN EV.

Tunus'ta Müze Baskını 22 Ölü Haberi

Tunus ta bulunan bir müzeye saldırarak turistleri rehin alan 2 saldırgan, güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda öldürüldü.

Afyonakarahisar'da Polisten Ev Görünümlü 'kaçak Müzeye' Operasyon

5 Operasyonla ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü nden yapılan yazılı açıklamada, 29 Ocak günü Emirdağ da bir şahsın elinde çeşitli tarihi.

Tunus'ta Müzeye Saldırı 21 Ölü

22 Tunus ta müzeye saldırı: 21 ölü haberi için hemen tıklayın! Yapılan operasyon sonucu saldırıyı düzenleyen beş teröristten ikisi öldürüldü.

Tunus'da Silahlı Saldırı Ölü Ve Rehineler Var

Tunus taki Bardo Müzesi ne giren silahlı saldırganlar, içerideki turistleri rehin aldı. Tunuslu emniyet güçleri, düzenlenen operasyon sonrası tüm.

Tunus'ta Rehine Krizi Bitti 2'si Saldırgan 22 Kişi Öldü / Sputnik Türkiye

16 Tunus devlet televizyonu, Bardo Müzesi ne düzenlenen saldırıda Güvenlik güçleri saldırganların olduğu müzeyi kuşatarak operasyon başlattı.

Cumhuriyet Gazetesi

21 Tunus Başbakanı Habib es-Sayd, müze saldırısında 17 si turist, 21 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Sayd, operasyonun ardından başkent.

Tunus'ta Parlamento Yakınındaki Müzeye Kanlı Baskın 21 Ölü

21 Tunus ta parlamento yakınlarındaki Bardo Müzesi ne giren silahlı kişiler içerideki turistleri rehin aldı. Operasyon yapıldı, 17 si yabancı turist 21.

Tunus'ta Rehine Krizi Sona Erdi Haber Tadı – Haberin Tadı – Son

16 Tunus ta bulunan bir müzeye saldırarak turistleri rehin alan 2 saldırgan, güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda öldürüldü. Tunus.

Tunus'ta Cihatçılardan Müzeye Saldırı 19 Kişi Hayatını Kaybetti

1 Saldırganlar kalaşnikof ve el bombaları kullanırken, Tunus kolluk kuvvetlerinin müzeyi kuşatarak operasyon düzenlediği belirtildi. tunus-.

Tunus'ta Müze Operasyonu 17'si Turist 19 Kişi Hayatını Kaybetti

21 Tunus ta Bardo Müzesinde turistleri rehin alan 2 saldırgana yönelik düzenlenen operasyonda 17 si turist 19 kişi hayatını kaybetti. Operasyonda.

Müzede Yaşanan Rehine Krizi Kanlı Bitti

22 Tunus Parlamentosu nun yanında bulunan Bardo Müzesi ne giren Güvenlik güçleri müzeye operasyon düzenlerken, 17 turist ve 2 saldırgan.

Tunus'ta Müzeye Saldıranlar Öldürüldü

23 Tunus ta İçişleri Bakanlığı, başkentte müzeye silahlı baskın düzenleyen iki kişinin düzenlenen operasyonla öldürüldüğünü, operasyonda ayrıca.

Tunus'taki Rehine Operasyonunda Ölü Sayısı 21'e Yükseldi

20 Tunus taki Bardo Müzesi ne düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 21 e yükseldi. İki saldırganın, başkent Tunus ta.

Tunus Bardo Müzesi Silahlı Baskın: 22 ölü, 24 yaralı

DÜNYA

3352 Gün 4 Saat 12 dk. önce yayınlandı

1