Pazar19.05.2024

Mustafa Altıoklar

Mustafa Altıoklar haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Mustafa Altıoklar

Mustafa Altıoklar 1958; Ünye, Ordu, Türk yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu ve fizyoterapist. Baba tarafından Konyalı, anne tarafından ise Batum dan.

Mustafa Altıoklar

The latest Tweets from Mustafa Altioklar mustafaltioklar...biz ne o yuz, ne buyuz, biz tükenmez bir soyuz, kimse bilmez, biz neyiz, kim ne derse, biz.

Mustafa Altioklar Mustafaltioklar

Mustafa Altıoklar ın, Tayyip Erdoğan için Kişilik bozukluğu var, 46 raporu vemek lazım sözleri mahkemeye taşınmıştı. Mustafa Altıoklar ın.

Cumhuriyet Gazetesi

kendini karizmasına ve uzun saçlarına adamış, sürekli beraber olduğu hatunlar ve içip içip bi yerlerde sızmışbkz: sizmak fotoğraflarıyla gündemde kalan, bkz:.

Mustafa Altıoklar

Mustafa Altıoklar hakkında haberlerin yer aldığı sayfamızda, Mustafa Altıoklar haberleri, açıklamaları ve Mustafa Altıoklar fotoğrafları yer alıyor.

Mustafa Altıoklar Haberleri Ve Mustafa Altıoklar Gelişmeleri

Mustafa Altıoklar ın hakaret davası gündemde; bir hekim olarak Tayyip Erdoğan için Narsistik kişilik bozukluğu teşhis ettiğini duyurmuştu ki.

Mustafa Altıoklar Ve Sokak Köpekleri...

Mustafa Altıoklar, 1958 yılında Ordu Ünye de doğdu. Babası fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı doktor, annesi Ayten hanım öğretmen idi. Baba tarafı Konya lı,.

Mustafa Altıoklar Biyografi.info.

diyen ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında açılan davanın ikinci duruşmasına katıldı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi.

Mustafa Altıoklar Erdoğan İçin Heyet Raporu İstedi Hakaret Etmedim

Yönetmen Mustafa Altıoklar ın katıldığı bir televizyon programında Gezi Parkı eylemleriyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a.

Şevval Sam hayatı durdur sloganı için ifade verdi

ASAYİŞ

3308 Gün 9 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Tarık Akan hayatı durdur sloganı için ifade verdi

MAGAZİN

3309 Gün 16 Saat 12 dk. önce yayınlandı

Hayatı durdur sloganı ile çağrı yapan ünlülere soruşturma

GENEL

3315 Gün 17 Saat 26 dk. önce yayınlandı

CHP'den KPSS operasyonu açıklaması

POLİTİKA

3344 Gün 15 Saat 16 dk. önce yayınlandı

1