Çarşamba01.05.2024

Münevver Arınç

Münevver Arınç haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Münevver Arınç

Tay ın Şehzadeler İlçesine bağlı Yeni Mahmudiye Mahallesindeki evine gelen Başbakan Yardımcısı Arınçve eşi Münevver Arınç , Tay ın.

Münevver Arınç

Münevver Arınç haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Münevver Arınç kimdir, hayatı ve biyografisi. Bülent Arınç Nikah Şahitliği Yaptı.

Münevver Arınç Haberleri

BURSA - Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ın eşi Münevver Arınç, AK Parti Bursa Kadın Kolları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen tanışma .

Münevver Arınç Kabahatim Çok Büyük

O kanepe konuştu: Ne yedirdiniz abi bu Bedük e?. Olay yaratan görüntüler için tıklayın. -gt; Yeni kabul edilen torba yasayla şarkıcı Atiye ye tayt giyme yasağı.

Münevver Arınç'tan Eşine Şok Çıkış ''ayten Kim Bülent?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 2009 da ortaya atılan kendisine yönelik ardından eşi Münevver Arınç ın evi terk ettiği iddiası Bülent Arınç,.

Kozmik Oda'da Kullanıldım Mı?

benim arınç kardeşimi terketmek suretiyle mağdur ettiler. bakıyorsunuz içerde ağlayan bir arınç var, buna biz izin vermeyiz, kendisine de.

Münevver Arınç'ın Bülent Arınç'ı Terk Etmesi

Arınç-Gökçek arasındaki gerilimi yorumlayan Hüseyin Çelik, Arınç ın yerinde olsaydı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ın çıkışına nasıl bir yanıt vereceğini da paylaştı.

Münevver Arınç Haberleri

57 dak. önce Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ın hayatını kaybeden amcası Bekir Tay ın 85 cenazesi için.

Bülent Arınç Eşinin Amcasını Kaybetti

Sondakika Münevver Arınç Haberleri İçin Tıkla. Başbakan Yardımcısı Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte merhum dayısı Mustafa Yönet in torunu 30 yaşındaki.

Bülent Arınç'ın eşinin amcası Bekir Tay vefat etti

GENEL

3321 Gün 3 Saat 48 dk. önce yayınlandı

1